Sindromul persecuţiei în PDL: Solomon, bau-bau şi pentru Sirop

Sindromul persecuţiei în PDL: Solomon, bau-bau şi pentru Sirop

452
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şeful SC Salubritate Craiova, pedelistul Flavius Sirop, s-a plâns miercuri, în timpul şedinţei Comisiei juridice a consiliului local, că primarul Craiovei, Antonie Solomon, l-a bruscat şi a tras de urechi. Deşi, iniţial, Sirop a fost tentat să n-o ia ca pe o ameninţare, la finalul disputei cu primarul a ieşit răvăşit din biroul lui Solomon şi a tras concluzia că ar trebui să ia în serios atitudinea şefului său. “M-a ameninţat că mă bate şi m-a luat de ureche.

S-a întâmplat mai demult şi am stat mult pe gânduri cum să reacţionez, dacă să fac plângere sau să fac public acest incident. Nici nu sunt convins că aş mai fi făcut asta (prezentarea disputei – n.r.), dacă, de atunci, nu s-ar fi întâmplat anumite lucruri, care m-au determinat să cred că, pentru siguranţa mea şi a familiei mele, ar fi bine totuşi să se ştie”, a declarat pentru nouapresa.ro administratorul SC Salubritate Craiova.
De altfel, Sirop a susţinut o conferinţă de presă chiar în timpul şedinţei Comisiei juridice, când se discuta bugetul şi organigrama unităţii pe 2012, dar şi propunerea de revocare a sa din funcţie. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, nu a comentat acuzele lui Sirop. Acestea vin la doar câteva zile de la reproşurile altui pedelist, viceprimarul Mărinică Dincă, la adresa primarului. Între altele, Dincă l-a somat pe Solomon “să-i lase familia în pace”.

Nouapresa



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.