Tabere gratuite pentru elevii cu situație materială precară

Tabere gratuite pentru elevii cu situație materială precară

6.850
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

229 de elevi ce provin din familii sărace vor putea merge gratuit în tabără. Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, a demarat procedura de selecție pentru programul de tabere sociale. Se pot înscrie elevii proveniţi din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul mediu brut pe economie. Data limită pentru primirea cererilor este 1 iulie. În cazul în care numărul elevilor depășește numărul de locuri disponibile, elevii vor fi selectaţi pe criteriile performanţelor sportive şi artistice. O condiție obigatorie pentru participarea la tabăra socială este media 10 sau calificativul „foarte bine” la purtare.

Fotografie simbol



9 COMENTARII

  1. #1

    Dar de ce trebuia sa se faca diferentierea intre elevii saraci si cei bogati?titlul suna aiurea de tot….

  2. #2

    Elevii fără posibilități materiale suna mult mai bine…..

  3. #3

    Un titlu corespunzător unui jurnalist „sărac” în meserie.

  4. #4

    Asta e problema? A, ne scuzați! Nu am băgat leopardul în spatele gardului frumos vopsit. Părerea mea!

  5. #5
  6. #6

    E foarte bine si pe timpul meu era așa ceva și eu am beneficiat de așa ceva tare frumos si plăcut cînd ești conștient că nu ai fi putut să ajungi acolo și cu ajutorul cuiva ai reușit eu cred că cele mai frumoase amintiri din școală sint excursie,taberile si drumețiile aceste experiențe nu se vor uita nici o dată mai ales de cei care nu își permit așa ceva doamne ajuta cit mai multe realizari

  7. #7

    cei ” bogati ” isi permit cei „saraci” nu diferenta e facuta de viata mi se pare aiurea comentariul tau bucurate pentru ei pentru ca rar vezi asa ceva …

  8. #8

    pentru elevii saraci… ba, frate, sunteti ghiolbani !

  9. #9

    Săraci fără posibilități tot aia e în esență e un lucru bun pe lîngă cît se fură în țara asta e un lucru minor dar pozitiv și de urmat și de alți primari guvern etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.