APIA a început autorizarea la plată pentru ajutoarele excepționale din sectorul laptelui

APIA a început autorizarea la plată pentru ajutoarele excepționale din sectorul laptelui

6.182
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
A veteran farmer rides his aging orange tractor into corn fields surrounding Kutztown PA, as he prepares a harvest for sileage. 2007-10-14.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că astăzi 22 iunie 2016 a finalizat autorizarea la plată pentru ajutoarele excepționale din sectorul de creștere a porcinelor și a început autorizarea la plată pentru ajutoarele excepționale din sectorul laptelui și produselor lactate.

 

Sprijinul financiar este asigurat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) după cum urmează:

  • 372.804 euro pentru sectorul de creștere a porcilor, pentru un număr de 241 cereri și 2.386.823 capete eligibile la plată;
  • 773.154 euro pentru sectorul laptelui și produselor lactate pentru un număr de 17.014 cereri depuse.

 

De asemenea, APIA a autorizat la plată ajutorul pentru depozitare privată carne de porc, acordat conform Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2015/2334 de deschidere a depozitării private pentru carnea de porc și de stabilire în avans a cuantumului ajutorului coroborat cu Regulamentul (CE) nr. 826/2008 al Comisiei din 20 august 2008 de stabilire a normelor comune de acordare a ajutorului pentru depozitarea privata a anumitor produse agricole, cu modificările și completările ulterioare.

 

Pentru acest ajutor au fost depuse două cereri de sprijin pentru depozitarea pentru 90 de zile a unei cantități totale de 1.000 tone carne de porc, cereri de sprijin în valoare totală de 309.500,00 euro respectiv 1.403.644,40 lei care au fost autorizate la plată.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5775

    Sper sa se desfiinteze ajutoarele Europene prin APIA. Multi mafioti s-au imbogatit pe raportari false sau prin sireticluri de 2 lei in funte cu primari si gasca lor de derbedei mafioti prin comunitatile rurale. Sper ca de la anul sau cel tarziu din 2018 sa le taie ajutoarele… sa vedem atunci ce o sa mai fure..
    Nu conteaza cei 2000 de lei atat cat primesc in medie taranii cu gospodarii si terenuri agricole mici.. Taranii pot sa traiesca si fara 2000-3000 de lei pe an. Sa vedem ce o sa faca cei ce fraudeaza fondurile europene de ajutor… O sa se sature de atatia bani. Toti cei care au pagubit fondurile sper sa le stea banii nemeritati in gat si lor si famiilor lor pana la al 7-lea neam. Hai sa fim seriosi oricine stie si se pricepe la fenomen stie ce invarteli se fac chiar si in legatura cu capetele de animale si cum se cumpara pe piata neagra si se tranzactioneaza toarte sau se falsifica regisrtre.. Unii raporteaza mai multe animale.. mai mult pamant care nu e al lor. s.a…. stiu mafiotii sa „lucreze”.. unii raporteaza 10 vaci in loc de 3.. altii 200 de oi in loc de 50.. altii 100 de porci in loc de 20.. Altii raporteaza teren cultivat si acolo e iarba sau parloaga.. Din partea mea eu prefer sa se desfiinteze APIA si sa ne taie U.E subventiile in domeniul asta.. Romania trebuie sa faca un program corect nu unul bazat pe furaciuni si frauda la greu.. Programul asta nu avantajeaza micii producatori sau taranul roman.. ci MAFIOTII !!
    A vrut cineva apropiat sa cumpere o livada mare de pomi fructiferi. si nu a reusit desi aveau expertiza in spate.. A cumparat-o un mafiotel de 2 lei cu spaga si pile la primarie. S-a ales praful de tot.. Au taiat toti copacii si i-au vandut ca lemne de foc. Cam asa se face treaba in Romania. Sunt satul de sireticluri de 2 lei si de mafie politica. Si te miri de ce ne indreptam in directia gresita. Pai de aia de indreptam din cauza mafiei politice si fraudelor.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2

    Veganismul ! Promovati veganismul. Gata cu tortura animalelor pt burtile oamenilor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.