Circulaţie închisă temporar duminică, de Ziua Drapelului

Circulaţie închisă temporar duminică, de Ziua Drapelului

4.842
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Traficul rutier va fi restricţionat duminică, 26 iunie a.c., în intervalul orar 08.30 – 11.00, pe sectoarele de drum Popa Şapcă şi A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu Str. Unirii şi intersecţia cu Str. Arieş.

 

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilei Drapelului Naţional.

 

Municipalitatea anunţă că, în situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.



3 COMENTARII

  1. #1

    „Ziua Drapelului”? Dar chiar nu le e rusine PORCOVANILOR capitalisti de prin administratie?! Am fost si eu azi sa vad reamenajarea interioara a Mercur-ului. Iar ceea ce au facut acolo imi adinceste considerabil greata pentru capitalism. Se presupune ca asa au dorit locuitorii?! Sau porcii din administratie au libertate totala de decizie?! Probabil ca or avea consumatie in versiunea noua, mai ales pe etajele superioare… la ce populatie are orasul. E greu sa estimez pentru alte target-uri comerciale si nici nu-si au rostul alte comentarii. Doar ca lumea in care traim NU MAI ARE NIMIC DE A FACE CU DRAPELUL!

  2. #2

    in centru ar trebuii inchisa circulatia autovehiculelor definitv…si asa nu ai unde sa parchezi…

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4385

    Chiar si asa,mai bine ar inchide centrul pt autovehicule

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.