Craiova: Poliția e cu ochii pe șoferii care opresc sau stationează mașinile...

Craiova: Poliția e cu ochii pe șoferii care opresc sau stationează mașinile neregulamentar

10.269
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au demarat, în această dimineață, o acţiune, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, pentru a asigura fluența traficului rutier. În vizorul polițiștilor s-au aflat șoferii care care opresc sau stationează autovehiculele neregulamentar, îngreunând traficul rutier. politia

 

Acțiunea s-a desfășurat în special în zona centrală a Craiovei, unde se înregistrează valori mari de trafic, iar opririle și staționările neregulamentare perturbă fluența traficului rutier.

 

În doar câteva ore, oamnenii legii au aplicat 45 sanctiuni contravenționale în valoare de aproape 6.000 lei. Dintre acestea, 31 de amenzi au fost aplicate unor șoferi care au oprit neregulamentar autovehiculele. politia 2

 

Astfel de acțiuni vor continua și în această după-amiază dar și în zilele următoare, cu preponderennță pe străzile din zona centrală a municipiului Craiova.

 



10 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     08-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    59

    Cetrul plin, A. I. Cuza plină, Subterana goală….cine e de vina???

  2. #2

    „I don’t want your milk!” adica…nu vreau, bre, sa folosesc parcarea de la Teatru!

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-05-2015
    Mesaje
    24

    Este prea multa nesimțire în Craiova….vezi intersecția Rotonda…vezi Spaniei cu Nanterre….și multe altele….ar trebui mai dese astfel de acțiuni.

  4. #4

    Pai mi se pare normal…la English Park sunt masinile puse si pe doua randuri….si la parcarea subterana sunt 500 de locuri libere…

  5. #5

    Foarte bine fac. Sa-i încingă pe poți ca subterana e goala. Inclusiv peste antescriitorul meu Razvan Mihaeanu, căruia i s-a urcat democrația la cap.

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3715

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4423

    O actiune utila,ar trebui mai des.

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     10-02-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    147

    ar trebui sa se faca filtre si seara noaptea cu aparatura pt lumini ca sunt destui care te orbesc datorita reglari necorespunzatoare a farurilor si merg cu proiectoarele aprinse !

  9. #9
  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    322

    Operatiunea bani la buget parcari neregulamentare , depasirea vitezei legale , traversearea prin loc nepermis , consumul mare de oxigen trebuie date amenzi ca multi respira prea des se pot aduna multi bani daca se da lege sa iei amenda pt asta . In oras se merge bara la bara si vine cretinul de Garcea si da amenda ca nu ai centura pusa ar trebuii sa li se dea amenda si celor care consuma prea mult fast food ca isi pun sanatatea in pericol daca le pasa asa tare de sanatatea noastra ca nu ne punem centura sa ne dea amenzi si pentru alimentatie .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.