În arest pentru baterii de mașină furate

În arest pentru baterii de mașină furate

7.626
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)
Doi tineri din Craiova au ajuns în arestul poliției după ce au spart 3 mașini din care au furat bateriile. Ieri dimineață un bărbat de 50 de ani și-a găsit mașina cu capota forțată și fără baterie. Imediat a anunțat poliția, iar la scurt timp au fost identificați doi tineri de 17 și 22 de ani.
Anchetatorii au descoperit că cei doi nu au spart doar o mașină. „Prin extinderea cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că suspecții, în aceeaşi noapte, au mai sustras acumulatorii de la alte două autovehicule, fapte nesesizate la momentul comiterii, prejudiciul de 790 lei fiind recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Cei doi sunt cercetați pentru furt calificat și au fost reținuți pentru 24 de ore.
Fotografie simbol


9 COMENTARII

  1. #1

    Sa intri la parnaie pentru baterie de masina .. mi-se pare ceva jalnic

  2. #2

    Cred ca nu știi cum e sa îți spargă masina și sa vezi ca nu mai ai nimic în ea… sa mergi la politie degeaba sa dai declarații. După aproape 2 ani nu s-a rezolvat nimic în cazul meu.

  3. #3

    Se refera la faptul ca e jalnic sa risti sa faci inchisoare furând baterii de masina. La noi se fura tot, de la oglinzi pana la roti

  4. #4

    Orice furt, indiferent de valoarea pagubei, trebuie pedepsit! Altfel azi a furat oul, maine va fura boul, parafrazand proverbul!

  5. #5
  6. #6

    Mai bine la munca,la camp ca luați bani la pușcărie turtoi

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3722

    LA PUSCARIE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    321

    Astia sunt rasuri irecuperabile merita scaunul electric ca nu se mai indreapta .

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4437

    Multi prosti…sa risti ani de puscarie pt nimic

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.