Bătăușii polițiștilor care le-au cerut să dea muzica mai încet, condamnați la...

Bătăușii polițiștilor care le-au cerut să dea muzica mai încet, condamnați la închisoare

18.918
15
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Marian Costescu, Cosmin Costescu, Elena Gabriela Ţiclete, Paul Toader şi Ana Maria Drăghici au ajuns în arest după ce au au fost condamnați definitiv la închisoare. Cei cinci au bătut în septembie 2015 doi polițiști de la Secția 3 Craiova care au fost chemați de vecinii acestora deranjați că făceau gălăgie.

Scandalul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 septembrie în jurul orei 01.30.  Locatarii de pe strada Drumul Muntenilor, deranjaţi de cheful vecinilor de etnie romă, care dăduseră muzica foarte tare au sunat la 112. Un echipaj al Secţiei 3 Craiova a ajuns la faţa locului. Oamenii legii le-au cerut petrecăreţilor să oprească muzica, aceștia în schimb au început să-i înjure și să-i amenințe pe polițiștii care au solicitat în sprijin alte echipaje de poliţie şi jandarmi. Asta i-a întărâtat și mai tare pe romii care au sărit la bătaie. Doi poliţişti au fost loviţi cu pumnii şi picioarele. Cei cinci bătăuși au fost reținuți și trimiși în judecată pentru ultraj și lovire.

Marian Costescu a fost condamnat la 4 ani, iar Cosmin Costescu la câte 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Ieri cei cinci au fost depistați și încarcerați.

 

 



15 COMENTARII

  1. #1

    sunt curios cate persoane au fost retinute preventiv….de.a lungul istoriei, in multitudinea ultrajelor sau a lovirii, care au loc frecvent in craiova…

  2. #2

    Romi? Țigani. ȚÂGANI
    Noroc ca nu-s prieteni cu săpunul, in eventualitatea in care le va cădea pe jos..

  3. #3

    trebuie impuscati nu arestati gunoaiele aste de care e plina craiova

  4. #4

    Pai nu reprezintă pericol social…..asta in opinia procurorului de caz sau a judecătorului de serviciu , doar nu sunt nebuni sa facă ei dosare si sa emită mandate de arestare la 2 noaptea pentru un parlit de milițian batut.

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3727

    FOARTE BINE

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6

    La puscarie cu ei .Nu-i iubesc eu prea mult pe unii Politisti Locali ,dar nu sunt de acord sa fie batuti si umiliti de toti jegosii din Craiova .

  7. #7
  8. #8

    În sfârșit justiția şi-a făcut datoria.

  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-08-2009
    Mesaje
    38

    Stiu un caz asemanator in care un politist chiar a impuscat un tigan, care ulterior a decedat la spital, tot din cauza unui astfel de incident cu muzica. Si desigur politistul a facut inchisoare. Deci, incotro mergem?!

    If you think the fuck is funny fuck yourself and keep the money!
  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-07-2016
    Mesaje
    5
    Citat Mesaj initiat de rainman-
    Stiu un caz asemanator in care un politist chiar a impuscat un tigan, care ulterior a decedat la spital, tot din cauza unui astfel de incident cu muzica. Si desigur politistul a facut inchisoare. Deci, incotro mergem?!

    Pai daca i-a dat-o de bengaules da, la puscarie si cu militianu. Legea spune ca trebuie somezi, in cazuri in care esti atacat, sau in cazuri extreme sa faci uz de arma, dar si atunci sa tragi in picioare, sa nu-i pui viata in pericol, ca sa il poti imobiliza. Ca sa tragi un cartus e mare ancheta, daca mai i-a tras si in cap si a murit sau in alta parte ce i-a pus viata in pericol, atunci da, a fost bagat la tuhaus pe bune dreptate si gaborul. Daca ai o arma in dotare, asta nu inseamna ca faci ce vrei,s i impusti asa cum ti se scoala tie.

  11. #11

    Andrei Groza Si tu ai merita un glonte in teasta. Foarte bine la face acestor nenorociti care crfed ca, chiar nu patesc nimic ca ei sunt tigani jmecheri.

  12. #12

    daca retii preventiv si dai cu executare doar pt ca au fost politisti…e o grava prb…sau daca faci asta te asiguri ca si pe viitor toate faptele de genul o sa fie rezolvate la fel….(nu sunt interesat de culoare pielii)

  13. #13
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4435

    S au saturat de muzica

  14. #14

    Așa d- lor fara frica voi st legea ,Craiova trebuie curățată de gunoaie!

  15. #15
    Member
    Data de inscriere
     03-02-2007
    Mesaje
    106

    Si ma rog ce s-a rezolvat? Chefurile sunt la ordinea zilei in continuare., le aud eu tocmai de la Ford. Politia nici nu mai merge peste ei. Cunosc persoane care si-au vandut casele sa scape de chefuri. Asta e si ideea, fac asa ca sa vanda fraierii tot la rudele lor si sa ramana pe strada doar tigani. Daca romanii sunt niste fraieri, bravo tiganilor! Nu cu politia se rezolva treaba, ci cu linsaj, dus peste tigani si aratat ca majoritatea vrea liniste si civilizatie…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.