Elevii din liceele civile se pot transfera la Colegiul Naţional Militar din...

Elevii din liceele civile se pot transfera la Colegiul Naţional Militar din Craiova

14.541
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Candidaţii proveniţi din liceele civile, care vor să mearga la Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, au la dispoziție 30 de locuri pentru clasa a X-a şi 30 de locuri pentru clasa a XI-a, fete şi băieţi. Perioada de înscriere, la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din fiecare judeţ/sector, se încheie pe 29 iulie 2016.

 

Numai absolvenţii din acest an ai claselor a IX-a şi a X-a cu profilul/specializarea Matematică-Informatică, care îndeplinesc următoarele condiții valabile pentru clasa a IX-a, respectiv clasa a IX-a şi a X-a:

– cel puţin media generală 08,00;
– cel puţin media 07,00 la disciplinele „matematică”, „informatică”, „fizică” şi „limba engleză;
– media la purtare cel puţin 09,00;
– candidaţii să nu fi repetat nici unul din anii de studii liceale şi să nu fie în situaţie de corigenţă.
Tot în această etapă candidaţii efectuează vizita medicală, conform precizărilor personalului recrutor. Vor fi recrutaţi doar candidaţii declaraţi „Apt” medical.

 

Selecția aptitudinală se desfăşoară în perioada 11.07-12.08.2016, în cadrul centrelor zonale de selecţie şi orientare la care sunt arondate birourile informare-recrutare care au întocmit dosarele de candidat.

 

În data de 23.08.2016, candidaţii declaraţi „Admis” în urma selecţiei, vor fi Clasificați în ordinea descrescătoare a mediei generale de absolvire a clasei a IX-a, respectiv în ordinea descrescătoare a mediei aritmetice a mediilor de absolvire a claselor a IX-a şi a X-a.
La medii egale, departajarea se va face în ordinea descrescătoare a mediilor la disciplina „matematică”, iar daca se menţine egalitatea, în ordinea descrescătoare a mediilor la disciplinele „fizică”, „informatică” şi „limba engleză;

 

În perioada 24-25.08.2016, primii candidaţi din clasament, în limita locurilor disponibile, vor susţine un Examen de diferență la disciplina şcolară „pregătire militară”, constând într-o probă practică şi una teoretică, media minimă de admitere fiind 5,00. Prezentarea candidaţilor la CNM „Tudor Vladimirescu” se va face în data de 22.08.2016. Detalii se vor obţine la birourile informare-recrutare – în perioada de înscriere, şi la centrele zonale de selecţie şi orientare – în ziua susţinerii selecţiei.

 

Pentru orice alte informaţii/detalii, cei interesaţi se vor adresa la birourile informare-recrutare la care se depun dosarele de candidat.

Sursa: radiocraiova.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3737

    MDA INTERESANT.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    INTRĂM IN RAZBOI CU RUSII CA SCLAVI AI AMERICANILOR SI NU STIU CUM POT OPRI ACEST FAPT! Treziti-va!!!

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4902

    succes

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2015
    Mesaje
    5

    Dacă am trecut acum clasa X , și clasa 9 am fost la profil de filologie nu ma pot transfera? În rest îndeplinesc toate condițiile!

  5. #5

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.