PNL Ghidici a trecut la ALDE Dolj. ”Vechii liberali” ar vrea și...

PNL Ghidici a trecut la ALDE Dolj. ”Vechii liberali” ar vrea și ei

6.256
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Organizația PNL de la Ghidici, în frunte cu președintele, a lăsat deoparte politica lui Gorghiu și Blaga, și a trecut la cea a lui Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt trimis în judecată de procurorii DNA. Aflat în plin proces de reorganizare, ALDE Dolj este cu ochii pe membrii celorlalte partide politice – mai ales pe cei ai PNL, care, pare-se, sunt interesați să facă o mișcare către ALDE.

 

Potrivit președintelui ALDE Dolj, Ion Cupă, 50 de foști membri ai PNL s-au alăturat ”familiei adevăraților liberali” din judetul Dolj, adică acelora din ALDE. Este vorba de cea mai mare parte a membrilor PNL Ghidici, care speră, probabil, că au schimbat și… Măria, nu doar pălăria politicii liberale.

 

Ion Cupă susține că a avut deja discuții cu ”liberalii vechi” – oameni cu state vechi în rândurile PNL Dolj – care doresc să treacă, de asemenea, la ALDE. ”Mulți dintre vechii liberali sunrt nemulțumiți că PDL a acaparat, practic, PNL-ul. Își doresc să facă parte dintr-un partid liberal autentic. Îi așteptăm în ALDE, casa liberalismului. (…) ALDE Dolj își reafirmă și cu această ocazie deschiderea spre dialog cu toți cei care, în judetul Dolj, cred în valorile și solutiile liberale autentice (…) și va continua dialogul cu liberalii adevărați din PNL, cu alte organizații politice, cu personalități din Dolj, care și-au exprimat intenția de a veni, în perioada următoare, alături de noi”, a afirmat Ion Cupă, președintele ALDE Dolj, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă..



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-10-2005
    Mesaje
    978

    ALDE- o aripioara a absorbantului PSD, ce sa faca, doar se apropie parlamentarele, o pun si ei de vreo alianta, poate, poate prind șoriciul de pe ciolan.

  2. #2

    Curve politice ,traseisti ,asa se numesc astia.Nu cred ca un liberal adevarat ar trece in partidul unui tradator ca Tariceanu .Vedeti ce a patit prof. Mircea Nastase care a candidat din partea Alde la primaria Craiova .Desi trebuia sa fie consilier local,el nu a mai ajuns consilier, pentru ca Olguta l-a sunat pe Tariceanu si a cerut sa fie exclus de pe lista.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3740
    Citat Mesaj initiat de DeViAnS
    ALDE- o aripioara a absorbantului PSD, ce sa faca, doar se apropie parlamentarele, o pun si ei de vreo alianta, poate, poate prind șoriciul de pe ciolan.

    corect.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4897

    e ciolanul mai gros acolo?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.