Petre Petrescu ”s-a dat” cu Traian Băsescu. Pentru că e ambidextru!

Petre Petrescu ”s-a dat” cu Traian Băsescu. Pentru că e ambidextru!

6.802
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Deputatul de Dolj Petre Petrescu (foto stânga), fost membru marcant al PSD la nivel județean, a făcut o schimbare politică radicală, a cărei poveste poate face pielea de struț oricui nu a mai auzi-o. Astăzi a devenit președintele interimar al PMP Dolj.

 

Fostul pesedist Petrescu, rătăcit pentru scurtă vreme și pe la PSRO-ul lui Geoană, a lăsat definitiv doctrina social-democrată, pentru cea a fostului președinte Traian Băsescu, după ce, de-a lungul timpului, mărturisește că i-a ascultat acestuia discursurile, care l-au convins că asta e politica pe care și el vrea să o facă. ”(…) (Traian Băsescu n.r.) era mai aplecat către nevoile cetățenilor. Mai ales în ultimul mandat (…), când deja se eliberase de presiunea de la președinție. Este un lider politic veritabil. (…) Singurii oameni care mai contează astăzi în politica țării sunt Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu. Mi-e greu să mai numesc alții”. Cam așa a explicat, astăzi, Petre Petrescu, de ce a dat Stânga pe Dreapta și ce va face cu ea la Dolj. Va face performanță, spune deputatul cu tărie, ca omul care a descoperit că este ambidextru.

 

Lăsând metaforele deoparte, Petre Petrescu este convins că experiența și expertiza din politică îl vor ajuta să obțină un scor foarte bun la scrutinul din toamnă. ”Vreau un scor cu două cifre la alegerile parlamentare și vreau să avem o propunere de premier în persoana lui Traian Băsescu”, a afirmat Petre Petrescu, azi, în cadrul unei conferințe de presă. Iar ăsta este un prag destul de ambițios în condițiile în care, în Dolj, PMP a obținut sub 3% la alegerile locale din iunie, cu frâiele în mâinile lui Gelu Vișan. ”Într-o lună, o să vă placă cum arată acest partid. (…) Nu am reușit să duc partidul la un scor care să-l ducă în Parlament, imediat, toată echipa, în frunte cu mine, își va da demisia. Dar voi reuși”, a spus noul președinte al PMP Dolj. Până la proba contrară, ne abținem și nu îl acuzăm de narcisism politic.

 

Ca și în cazul ALDE Dolj, care este, de asemenea, în proces de reorganizare, și la PMP Dolj s-a vorbit de ”deschiderea” partidului de a primi noi membri, de la oricare dintre partidele politice, atât timp cât vor veni să facă treabă și ”o altfel de politică”.

 

Pe plan local, Petre Petrescu susține că partidul va face opoziție față de PSD și PNL, ”dar o opoziție în interesul cetățeanului”. ”Nu vom mai scoate barda. Vom sprijini proiectele administrației locale și județene”, a adăugat acesta.



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Pentru ca Basescu s-a apropiat in ultimul timp mult de Psd prin discursul lui anti dna si anti codruta .Curve politice si traseisti,iar pmp va fuziona cu psd. Mi-e scarba de politicienii astia.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4896

    bravo mai
    next?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.