Parchetul Militar a deschis dosar de cercetare în cazul Clubului jandarmilor

Parchetul Militar a deschis dosar de cercetare în cazul Clubului jandarmilor

12.468
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Dosarul, privind comiterea infracțiunilor de delapidare, fals și uz de fals, este în lucru la Parchetul Militar Timișoara – Circumscripția Craiova și a fost deschis ca urmare a unei sesizări venite de la unul dintre membrii Clubului Sportiv ”Straja” Craiova. Procurorii au audiat deja mai multe persoane. club jandarmi 1

 

Pe parcursul cercetărilor, procurorii vor stabili și dacă faptele petrecute la baza sportivă sunt de natură penală, care a fost circuitul banilor de-a lungul timpului și care a fost rolul conducerii Clubului în această poveste. De altfel, anchetatorii vor să afle și de ce actualul președinte al Clubului ”Straja” a cerut un audit, care a scos la iveală o serie de deficiențe grave, însă nu a sesizat organele abilitate. Procurorii mai au o ”curiozitate”: vor să știe dacă actualul președinte Rada Voicu Grigoraș, și nu numai, a fost ales statutar la conducerea Clubului Straja. Totodată, există suspiciuni că unii dintre președinți nu ar mai fi ajuns la Judecătorie ca să-și valideze funcția. plati straja jandarmi

 

Reamintim că, în urma unui Raport de Audit privind activitatea economic-financiară a Clubului Sportiv ”Straja” Craiova – baza sportivă a jandarmilor – comandat în 2014 de actualul președinte, Rada Voicu Grigoraș, ales în locul predecesorului său, Ștefan Cîrpici, a ieșit la iveală o serie de nereguli legate de cum au fost cheltuiți banii de-a lungul timpului. Craiova Forum a intrat în posesia documentului, pe care l-a publicat pe 6 iulie a.c., în cadrul articolului ”Bugetul bazei sportive a jandarmilor, furat. Milioane de lei au dispărut fără urmă”. Acesta a fost urmat, pe 11 iulie a.c., de articolul ”Nicio măsură, nicio anchetă, la baza sportivă a jandarmilor!”.

 

Ancheta se anunță una de durată. În funcție de ce vor descoperi procurorii, dosarul – în care, cel puțin deocamdată, sunt cercetate fapte, nu persoane – va fi extins.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    133

    nimic interesant…ROMANIA

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2208

    Straja, bre! Frumos nume, n-ai ce zice! Rusesc, de pe vremea lui Stalin.

  3. #3
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4461

    Greu de tot

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.