Cod portocaliu de ploi torențiale

Cod portocaliu de ploi torențiale

12.029
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod portocaliu şi cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi cu caracter torenţial pentru jumătate din ţară. Oltenia este sub god portocaliu începând cu ora 18.00 până mâine la ora 10.00. „În vestul şi nordul Olteniei, Banat şi sudul Crişanei, gradul de instabilitate atmosferică va fi foarte ridicat, iar local se vor cumula cantităţi de apă de peste 60 l/mp şi izolat peste 80…90 l/mp“, avertizează meteorologii.

Codul galben de a fost instituit în 14 județe începând cu ora 10.00 până mâine la 10.00. „În intervalul menţionat instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în jumătatea de vest a ţării. Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, grindină şi intensificări de vânt cu aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi izolat 50 l/mp“, spun meteorologii. 

 



5 COMENTARII

  1. #1

    Ma intreb cate strazi se vor distruge. Si petecul facut sub pasaj e un cacat avortat in scarba in groapa rezultata in urma ploilor de data trecuta.

  2. #2
  3. #3
  4. #4
  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3769

    SE MAI RACORESTE COD SA VEDEM DACA AU DREPTATE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.