Craiovean șpăgar, extrădat din Spania

Craiovean șpăgar, extrădat din Spania

4.103
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un craiovean condamnat la 4 ani și 4 luni cu exectutare după ce a încercat să mituiască un polițist a fost prins în Spania și extrădat. Ion Dinu i-a oferit 100 de euro unui agent de la Secția 2 pentru a „închide ochii“ în cazul fiicelor sale minore prinse la furat. Polițistul însă și-a anunțat superiorii și Dinu a fost prins în flagrant, în biroul polițistului când i-a dat banii.

 

A primit 2 ani de închisoare pentru dare de mită, însă în 2011 bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru un scandal provocat în 2007, așa că la sentință s-au adăugat și aceștia. A contestat decizia Tribunalui Dolj și magistrații Curții de Apel i-au dat câștig de cauză și au redus pedeapsa de la 5 ani la 4 ani și 4 luni de închisoare.

 

Sentința definitivă a fost dată la sfârșitul lunii mai, numai că Ion Dinu și-a luat tălpășița din țară înainte de a primi decizia instanței. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională și prins în Spania. „În data de 18.07.2016, o escortă formată din polițiști din cadrul Corpului de Cooperare Polițienească Internațională și ai Inspectoratului de Poliție Județeană Dolj l-au preluat din Spania craioveanul care a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 

Fotografie simbol

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3782

    BINE CA LA GASIT.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.