Lavinia Craioveanu, desemnată președinte ATOP

Lavinia Craioveanu, desemnată președinte ATOP

3.215
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a condus, miercuri, ședința de constituire a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), în cadrul căreia a fost ales președintele acestei structuri, funcție în care a fost desemnată Lavinia Craioveanu, consilier județean și inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean. Tot cu acest prilej, au fost stabilite componența și conducerea celor trei comisii ale ATOP.

„Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este o instituție etalon, o instituție care este foarte prezentă în viața noastră cotidiană și care  apreciez că ar trebui să fie mult mai vizibilă pentru locuitorii județului.

Încă mai sunt persoane care nu știu despre existența acestei structuri, despre aspectele importante pe care le dezbateți sau despre activitatea pe care o depuneți în cadrul autorității. Îmi doresc să continuați lucrurile bune pe care le-ați realizat în mandatele precedente ale ATOP și să duceți mai departe tradiția pe care ați inițiat-o, respectiv de a organiza ședințe ale autorității și în alte localități din județ“, a declarat, în cadrul ședinței, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Alături de președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, la ședința de constituire a Autorității Teritoriale de Ordine Publică, desfășurată în sala de ședințe a consiliului județean, a participat și vicepreședintele Alina Elena Tănăsescu.

Din noua componență a ATOP fac parte șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, comisarul șef Constantin Nicolescu, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean, generalul de brigadă Constantin Florea, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia“, colonelul Constantin Florea, subprefectul Simona Moise, directorul Poliției Locale a Municipiului Craiova, Octavian Mateescu, reprezentantul Corpului Național al Polițiștilor, comisarul șef Marcel Barbu, reprezentanții comunității – rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Spînu, jurnalistul Mircea Canțăr și liderul sindical Victor Peța, precum și consilierii județeni Lavinia Craioveanu, Oana Bică, Clara Voicu, Marian Viorel Marin, Dorel Luică și Nicolae Giugea.



4 COMENTARII

  1. #1

    Ce o recomanda pe doamna in această functie?? Ca cine stim.

  2. #2

    Nu cumva este cumul de functii?este compatibila?

  3. #3
  4. #4

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.