Proxenet extrădat în Franța

Proxenet extrădat în Franța

4.549
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Un proxenet doljean a fost reținut ieri de polițiștii de la Investigații Criminale Dolj și urmează să fie extrădat. Bărbatul de 28 de ani este din comuna Unirea și era dat în urmărire de autoritățile franceze pentru proxenetism calificat.„Pe numele doljeanului, autoritățile din Franța au emis un mandat  european de arestare pentru săvârșirea pe teritoriul acestei țări, în cursul anului 2016, în complicitate cu alte persoane, a doua infracțiuni de asociere în vederea comiterii de infracțiuni şi proxenetism calificat“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând  să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3796

    SA NU MAI IESE DE ACOLO.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5834

    Toti taranii se fac proxeneti.. .. metaforic vorbind „toti”..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2010
    Mesaje
    7

    NU VA LASATI PACALITI!!! Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata. Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie.Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete (SRI, SIE), magistratura, Garda Financiara, clasa politica, politie si de diferiti functionari publici.Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota conduse de la cel mai inalt nivel (Adreea Marta nu e un caz singular, proxenetismul e fenomen de masa in Romania), cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.

    Frumusetea imblanzeste orice manie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.