„Bizonii“ din trafic amendați

„Bizonii“ din trafic amendați

6.681
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Șoferii care opresc sau staţionează în locuri nepermise, luați în vizor de polițiști. Numărul celor care încalcă astfel legea și mai ales încurcă traficul a crescut simțitor de când nu se mai ridică mașini. Ca să nu mai spunem că în zona centrală toată lumea urla că nu sunt locuri de parcare, acum există, însă mulți preferă să parcheze ilegal decât să meargă în parcarea subterană. 
Polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova și Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune care i-a vizat pe cei care parchează neregulametar. „Spre exemplu, un bărbat de 45 de ani, din Craiova a oprit voluntar un autoturism, pe bld. 1 Mai, chiar pe trecerea de pietoni din zona U.M.F. Craiova, marcată și semnalizată corespunzător. Acesta a fost sancționat cu amendă de 250 lei si 2 puncte penalizare“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
De asemenea, au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun în momentul în care au alte preocupări în timp ce se află la volan, fiind vorba cel mai des de folosirea telefonului mobil fără a avea ataşat dispozitiv tip “mâini libere”. „Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 109 sancțiuni de peste 26 900 lei, dintre care 32 sancțiuni au fost aplicate pentru opriri/ staţionări neregulamentare, alte 5 amenzi aplicate pentru folosirea telefonului mobil, iar alte 18 sancțiuni pentru nefolosirea centurii de siguranță. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării 4 permise de conducere și, de asemenea, 3 certificate de înmatriculare au fost retrase“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. 
Foto Facebook/Ai Parcat Ca Un Bou


7 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4495

    „Bizonii” )

  2. #2
  3. #3

    in aceasta categorie intra si 80% din taximetristi

  4. #4

    Cum dracu sa nu folosești centura de siguranță? Centura îți mai da o șansă să nu ajungi va Neșu paralizat.

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3822

    FACETI LOCURI DE PARCARE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6

    la mai multe amenzi pt bizoni!!!

  7. #7

    Pentru ce Plm folosești centura în oras, unde nu poți circula cu mai mult de 40m/h, ca-ti nenorocesti mașina sau stau sugacii pitulati după vreo mașină să-ti sară cu amenda.
    Plus ..o vad ca pe o opțiune de care te poti lipsi dacă dorești. Nu sa-ti impună ei ..pentru siguranța ta. E ca si cum te-ar obliga sa nu faci sex, ca poate faci copii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.