Cosmin Durle, de la Piețe, vrea să fie administrator public

Cosmin Durle, de la Piețe, vrea să fie administrator public

7.551
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cosmin Durle, fost director general al SC Piețe și Târguri Craiova până săptămâna trecută, când și-a depus demisia, aspiră la funcția de administrator public al județului. Acesta și-a depus dosarul de candidatură pentru postul scos la concurs de Consiliul Județean Dolj. De altfel, este singura persoană înscrisă.

 

Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat ieri, la ora 16.00, iar fostul administrator al Piețelor și Târgurilor, Cosmin Durle, este singurul participant. Procedura de selecție prevede ca, în următoarele trei zile, să se analizeze dacă dosarul este complet si corespunde cerințelor anunțului. Va urma, apoi, analiza proiectului de management depus de Durle și, ulterior, prezentarea lui în cadrul unui interviu.

 

De menționat că, în ultima ședință a Consiliului Județean Dolj, liberalul Nicolae Giugea a ridicat probleme anunțului de angajare, în care unul dintre criterii era ca participanții să aibă diplomă de master. Consilierul județean a cerut lămuriri privind acest criteriu, motivând că absolvenții din ultimii ani au astfel de diplome, în vreme ce, absolvenții generațiilor de dinainte de 2008 nu erau obligați să facă un Master, iar asta le va împiedica participarea la concurs. În cele din urmă, condiția a rămas.

 

Reamintim și faptul că aleșii locali au votat, în ședința de săptămâna trecută, numirea lui Claudiu Neagoe la conducerea SC Piețe și Târguri Craiova, în locul lui Cosmin Durle, care demisionase, motivând că are în plan alte proiecte personale care nu îi mai permit să ocupe postul de director general în această societate. Acesta a revenit pe postul de director de Dezvoltare, iar Neagoe de pe postul de director tehnic, la cel de director general. (vezi ”Copilul plafonat al Piețelor s-a întors. Ca șef!”)



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    635

    rotirea cadrelor…

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3819

    TOT ASTIA?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    209

    astia sunt oamenii care traiesc bine mersi fara grija zilei de maine. nivelul de trai scazut al romanilor este in stransa legatura cu numarul mare de idioti care ocupa posturi cheie.

  4. #4
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2232

    Master?! Ăștia sunt semianalfabeți!
    Are privire foarte inteligentă, de barman la Ciuperceni. Ăstuia, dacă-i dai să scrie după dictare, i se face rău la cap.
    Se vede că biroul ăla e nefolosit, că a trecut pe acolo numai ca să-și facă poză, ca Gigi sau Adi Minune.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.