Băutura, bat-o vina…

Băutura, bat-o vina…

4.902
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr de 27 de ani din comuna Ciupercenii Noi, băut bine, a plecat la plimbare cu scuterul, către Calafat. Din cauza concentrației atât de mare de alcool nu și-a mai ținut echilibrul, iar în localitatea Smârdan, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit o scară din beton aflată lângă drum și s-a răsturnat. „Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Calafat, acesta fiind testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit  dosar de cercetare penală, în cauză fiind continuate cercetările“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPj Dolj.

 

N-a fost singrul băgat în spital de alcool. Un alt scuter-ist băut s-a crezut mai tare ca mașina. Un bărbat de 38 de ani din Moțăței, a accelerat prea mult mopedul pe care îl conducea pe direcția Pleniţa-Băileşti, până când a ajuns mașina din fața sa. Nu s-a oprit nici când a văzut autoturismul în față și a dat cu scuterul în mașină. De suferit a avut doar șoferul scuterului care a ajuns la spital. La examentul cu alcooltestul i-a ieșit 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că polițiștii i-au întocmit dosar penal.

 

Băut și tot pe două roți, de data aceasta o bicilcletă, s-a urcat și un bărbat de 52 de ani din Cârcea. Biciclistul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers și a fost lovit de o mașină care circula în spatele său. Norocul lui a fost că autoturismul nu avea viteză mare și a scăpat cu răni minore. „În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto şi 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist. Polițiștii doljeni au întocmit și în această cauză un dosar de cercetare penală, cercetările fiind continuate“, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, Alin Apostol.

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    199

    1.39 in aer? nu-i rau deloc pentru 27 de ani…la 40 deja sari de 2 ….baieti avem aici potential de Guiness.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3830

    LA PUSCARIE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4505
    Citat Mesaj initiat de MD.Cristian
    1.39 in aer? nu-i rau deloc pentru 27 de ani…la 40 deja sari de 2 ….baieti avem aici potential de Guiness.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.