Instanța a respins cererea lui Andrei Lazăr de a fi scos de...

Instanța a respins cererea lui Andrei Lazăr de a fi scos de sub control judiciar

10.261
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Fiul judecătoarei Liliana Lazăr, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat, în luna februarie a acestui an, un bărbat, în timpul unui concert desfășurat la Casa Studenților din Craiova, rămâne sub control judiciar. Acesta le ceruse magistraților să îl scoată de sub această măsură preventivă. 

 

Pentru că victima sa nu a depus plângere, tânărul a fost acuzat și trimis în judecată numai pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cu toate că Lazăr a fost implicat în numeroase scandaluri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au decis că nu prezintă pericol social, iar cercetarea lui se face sub control judiciar. Andrei Lazăr nu a fost mulțumit nici de această măsură, însă instanța i-a respins cererea prin care solicita judecarea în stare tptală de libertate. „Menţine ca fiind temeinică şi legală măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul LAZĂR ANDREI, prin ordonanţa nr. 1461/P/2016 din 17.02.2016 a Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare“, se arată în motivarea instanţei.

***

Andrei Lazăr este cunoscut de oamenii legii drept scandalagiu. Primul incident în care a fost implicat a avut loc în 2007. Atunci, l-a tăiat cu o sabie pe Mario Aranghelovici, de față cu soția sa. Acesta a depus plângere împotriva fiului de magistrat, dar, doi ani mai târziu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dat neînceperea urmării penale. Victima a contestat în instanță rezoluția anchetatorilor, iar în anul 2014 dosarul a ajuns pe rol la Tribunalul Teleorman, unde magistrații au schimbat încadrarea juridică din tentativă de omor în lovire și alte violențe și a fost condamnat anul trecut în luna decembrie la cinci ani de închisoare și la plata sumei de 60.000 de lei victimei. Sentința dată nu este definitivă și a fost contestată.

 

Dosarul a ajuns pe rol la Curtea de Apel București. În 2010, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost implicat într-un nou scandal, cu alte trei persoane. Unul dintre agresori era Andrei Lazăr. În acest caz a fost condamnat de Curtea de Apel București la un an și două luni de închisoare cu suspendare. Tot în 2010 Lazăr s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, după ce a provocat un accident, și a rănit grav o persoană. În mai 2012 a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu executare, victima însă și-a retras plângerea și procesul a încetat.



6 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    141

    Ba ce legi de KKT „puse” in aplicare de oameni corupti de kkt ce inchid ochii pt ceva banuti!! RUSINE pt ce a-ti devenit!! Cum mama dracu nu e pericol public cand el are numai scandaluri cu sabii..cutite..oameni ce ajung taiati..injunghiati..in stare grava?!! Si ce parinti!! VAI VAI..sa iti ajuti animalul de fiu stiind ca e 1 oligofren,pana si cainele meu gandeste mai mult, si maine..poimaine cine stie pe cine mai taie!! LA MULTI ANI DE PUSCARIE SI PT OLIGOFREN SI PT CEI CE IL AJUTA SA FIE LIBER PINTRE NOI oamenii normali!!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    136

    judecatori cu xxxx mica 12 cm fura cate 100 de milioane pe zi

  4. #4

    Unu injunghie lumea si sta in libertate si altii pentru o bataie fac ani grei de inchisoare.

  5. #5

    O fi masa judecătoare, dar a crescut un retard….

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3855

    CE TUPEU PE EL.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.