Aceasta este cea mai BUNĂ investiție. Apartamente NOI, FĂRĂ bănci și FĂRĂ...

Aceasta este cea mai BUNĂ investiție. Apartamente NOI, FĂRĂ bănci și FĂRĂ credite. În rate direct la dezvoltator! (P)

26.007
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 3,80)

O companie de dezvoltare imobiliară din centrul țării, Maurer Imobiliare, s-a gândit cum poate să le ofere clienților săi posibilitatea achiziționării unei locuințe noi FĂRĂ a implica instituțiile bancare, comisioanele și birocrația specifice acestui domeniu rigid.

Așa a luat naștere oferta unică pe piață – apartamente în rate pe 7 ani, direct la dezvoltator. Cum funcționează această ofertă? Vii DOAR cu buletinul, îți alegi apartamentul, plătești un avans de 15% la semnarea antecontractului, iar după un an de zile (atunci când faci recepția apartamentului) plătești un rest de 15% din suma totală. Restul de 70% se împarte în rate egale pentru 84 de luni.

De ce să alegi această investiție?

Poza 2

”Pentru clienții care nu au auzit de Maurer Imobiliare – ei bine, aud acum! Suntem cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României, iar proiectul Avantgarden3 Brașov este unic în țară. Aici s-au vândut și construit peste 3.000 de apartamente, formând un adevărat oraș în interiorul orașului. Tocmai pentru că vrem să ascultăm nevoile și dorințele clienților noștri am lansat acest produs – apartamente în rate pe 7 ani, direct la dezvoltator.

Știm că mulți potențiali clienți au renunțat la dorința achiziționării unui apartament din cauza lipsei fondurilor programului guvernamental Prima Casă, ori alții nu se încadrează la contractarea unui credit ipotecar – așa că această ofertă lansată de Maurer Imobiliare este perfectă”, spune Liviu Andrei, director de dezvoltare la Maurer Imobiliare.

Seriozitatea și corectitudinea au caracterizat întotdeauna compania Maurer Imobiliare, fiind singurul dezvoltator imobiliar care a avut PROFIT în timpul crizei economice.

”Sunt multe de spus despre această firmă și despre proiectele pe care le dezvoltă (trei la număr: două în Brașov – Avantgarden3 și Maurer Residence și unul în Sibiu – Avantgarden3 Sibiu), însă unul din cele mai importante ar fi acesta: ne respectăm întotdeauna promisiunile și avem grijă de clienții noștri și DUPĂ achiziționarea apartamentului”, continua acesta.

Poza 2

În concluzie, un apartament achiziționat într-unul din proiectele dezvoltate de Maurer Imobiliare este o investiție sigură – chiar dacă nu locuiți permanent în el (ci îl achiziționați doar ca și locuința de vacanță), îl puteți închiria (ori în regim hotelier, ori închiriere clasică), cererea în zona fiind mult mai mare decât oferta.

Mai multe detalii, dar și disponibilitatea apartamentelor, găsiți pe www.avantgarden3.ro, iar dacă doriți să aflați mai multe despre compania Maurer Imobiliare, site-ul www.maurerimobiliare.ro vă stă la dispoziție.

Dacă v-a plăcut produsul și proiectul, LIKE pe pagina de Facebook – www.facebook.com/Avantgarden3Brasov/



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3864

    O IDEE FOARTE BUNA AR TREBUI SI IN CRAIOVA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4537

    Prea bine sa fie adevarat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.