Aproape de comă alcoolică… la volan

Aproape de comă alcoolică… la volan

8.492
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Polițiștii din Poiana Mare au depistat la volan un tânăr cu o alcoolemie de pomină. Oamenii legii au oprit autoturismul care mergea oricum, dar nu drept. Când i-au cerut actele șoferului, aceștia au fost loviți de un damf puternic de alcool, iar etilotestul a arătat o alcoolemie aproape de comă. „Aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
Nu a fost singurul șofer depistat în stare de ebrietate. Un tânăr de 25 de ani a fost prins pe Strada Portului din Cetate cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în Băilești un bărbat de 51 de ani a fost prins cu 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și polițiștii de la Secția 1 Poliţie Rurală Melinești au avut parte de bețivi la volan. Doi tineri în vârstă de 25, respectiv 20 de ani au fost prinși la volan după ce au dat pe gât mai multe pahare de alcool. „În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi șoferi au fost conduși la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 Craiova unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, a adăugat Alin Apostol. Șoferii s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Fotografie simbol


7 COMENTARII

  1. #1

    Pericol public !!! La puscarie cu asemenea retardati!

  2. #2
  3. #3
  4. #4

    popr de daci singura sansa senzor alcol pe masina iar organele ar da faliment

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4948

    Permisul pe viața
    Te omoară cu familia in masina nemernicii

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3859

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5853

    Eu le-as suspenda permisul pe minim 10 ANI !!!.. Din punctul meu de vedere codul rutier este facut cu dedicatie speciala pentru infractori, contravenienti, inconstienti.. nu pentru soferii care isi vad de treaba lor si merg civilizat.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.