Un craiovean acuză că a fost sechestrat și bătut de mai mulți...

Un craiovean acuză că a fost sechestrat și bătut de mai mulți polițiști

54.889
33
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Mai mulți oameni ai legii, în frunte cu polițistul Dorin Petcu, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al IPJ Dolj, sunt acuzați de un bărbat de 36 de ani (foto), din Craiova, că l-au sechestrat și agresat fizic. Victima a depus plângere la Parchet și vrea să i se facă dreptate. victima politisti

 

Motivele care ar fi stat la baza agresiunii, susține craioveanul Ionuț Boceanu, este tot o bătaie, de data aceasta aplicată unui verișor de-al victimei, care ar fi fost bătut de unul dintre ”băieții” polițistului Petcu. Acesta din urmă a aflat că Boceanu l-ar fi contactat pe agresorul verișorului pentru a-i spune să-i lase în pace rudele și, la rându-i, a fost bătut. „După ce am vorbit la telefon aproximativ 20 de minute, au oprit în fața blocului unde mă aflam patru autoturisme. Au coborât aproximativ 15 persoane, printre care și polițistul Dorin Petcu. Mi-a dat două palme și mi-a reproșat că nu țin cont de el în oraș și că l-am sunat pe acel băiat care este al lui. Finul polițistului Dorin Petcu a scos o sabie și m-a lovit în umăr, dar nu cu partea care taie. Am aflat că din grupul de persoane care m-au agresat fac parte mai mulți polițiști“, a povestit victima.

 

Acuzațiile sunt cu atât mai grave cu cât victima Ionuț Boceanu susține că i-au fost puse cătușele la mâini și dus cu forța într-un autoturism, unde a fost bătut. „M-au bătut cu pumnii peste tot corpul, timp în care unul dintre ei mă ținea strâns de gât”, a mai povestit victima.

 

Polițistul este acuzat și de legături cu lumea interlopă a Craiovei. ”Toată lumea știe că polițistul Dorin Petcu are legături cu lumea interlopă, dar tuturor le este frică să vorbească“, afirmă Ionuț Boceanu. victima politisti 2

 

Medicii de la IML i-au eliberat un certificat medico-legat care confirmă leziuni cauzate de agresiuni fizice, pentru care are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale. „Am depus plângere la Parchet și vreau să se se facă dreptate în acest caz“, spune Ionuț Boceanu.

 

Cazul este acum în atenția procurorilor. ”A fost începută urmărirea penală pentru faptele de purtare abuzivă, abuz în serviciu, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate, însă nu putem să vă furnizăm alte date referitoare la starea de fapt sesizată ori la presupușii autori“, a precizat Andra Maria Cîlniceanu, procuror in cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova.

 

Polițistul Dorin Petcu nu a vrut să comenteze acuzațiile care i se aduc.



33 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5855

    Aceeasi replica rasuflata data de procurori/purtatori de cuvant. „Nu va putem furniza nicio informatie fiindca dosarul este in cercetare.”

    Craiova, orasul in care unii gaborii se comporta ca ultimii interlopi..Politia Romana.. siguranta si incredere..

    Viata in Craiova este mult mai palpitanta ca aia din Grand Theft Auto..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2

    Bine Le-a făcut. Acum se dau victime?? Dar când se ia de toate fetele. ??

  3. #3
  4. #4

    Posibil sa aiba dreptate víctima. .In Craiova este un trend ca o parte din cei ce se numesc oamenii legii (politistii ) sa aiba stranse legaturi cu cei din „lumea interlopa”asa cum sunt autointitulati.Dar cum totul se musamalizeaza nimeni nu stie si nu vede nimic.

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    432

    Cine vorbește de Poliția Română să-și bage mințile în cap: nu exista asa ceva! Miliție da.

  6. #6
  7. #7
  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    137

    Andra Maria Cîlniceanu …numai lua mita …dute-n plm la munca la capsuni in SPANIA gata cu curvasareala…nu iti este rusine sa intre atatea bomboane de ciocolata in tine ?

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-08-2016
    Mesaje
    0

    ba Capsa te ai facut reclamangiu cand fugeai acum doua saptamani cu cutitul dupa lume prin craiovita nu mai purtai camasa inchisa pana la gat . Ba cate fapte ai ba cu violenta ….. ba scrieti sa va vada lumea cine este acest tanar onest

  10. #10

    Nu există lume interlopă fără suport…

  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-08-2016
    Mesaje
    0

    nu zic ca politia nu e corupta…. este, chiar foarte corupta…. dar si pe capsa il stim cine e….)

  12. #12

    Astia care reclama sunt din Lumea interlopa. Sunt așa numiți. ȘEFII Craiova tei.

  13. #13

    Astia care reclama sunt din Clanul intitulat. ȘEFII CRAIOVITEI.

  14. #14

    Pisamas pe eii de pacearasi. Bravo ASA merita

  15. #15

    Una e sa futi femei, alta sa dai in cap la lume

  16. #16

    Denis nu știu pe cine faci pacearasi pe polițiști sau pe Capșa interlopul, nici nu ma interesează… Ideea e ca ma amuzi cumplit.. La ce față ai nush cum poți să-i faci pe alții paciarași… Ești pacearâsul nr 1.. )))

  17. #17

    Pacearas esti tu ca nici macar nu iti permiti sa iti pui o poza cu tine pe profile, intelegi rabciugos ?

  18. #18
  19. #19

    Da,ce va mira,sunt politisti care au legaturi cu lumea mafiota din Craiova.Exista doi politisti din zona Pielesti ,barbat si femeie care cer taxa de protectie la patronii din zona lor.Nimeni nu vede si nu aude,pentru ca sunt protejati politic iar sefii lor au la randul lor legaturi de tip mafiot.

  20. #20

    Bica Anton Bica ,indiferent ca este sau nu din lumea interlopa tipul din imagine,ce sa intamplat nu este normal.Politia nu este propietatea privata a nimanui si nu astfel se aplica legea.Daca nu era ruda cu politistul ,banuiesc ca veneau doi polititsti cu un carnetel.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.