Liderii USB/USR îl susțin pe denunțătorul Olguței Vasilescu

Liderii USB/USR îl susțin pe denunțătorul Olguței Vasilescu

6.669
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

”Oameni precum Petru Becheru și Camelia Roiu vor să pună capăt corupţiei din România și trebuie protejați de abuzurile acestui sistem clientelar”, a scris Clotilde Armand, membru USB/USR, pe Facebook, în contextul în care, astăzi, Tribunalul București se judecă cererea DNA de instituire a unor măsuri preventive asupra primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, acuzată că a făcut presiuni mediatice asupra denunțătorului din dosarul ”Fațada”, Petre Becheru, președintele Asociației de Proprietari ”Romarta” din Craiova. Screenshot_23

 

De asemenea, președintele USB/USR, Nicoșor Dan a făcut un anunț similar pe același site de socializare și a solicitat autorităților să-i ofere protecție craioveanului.

 

Este inadmisibil linşajul public la care este supus domnul Petru Becheru, cel care a avut curajul să denunţe posibile fapte penale comise de doamna primar PSD Lia Olguţa Vasilescu, legate de reabilitarea faţadelor blocurilor din Craiova. Folosind metode de intimidare de tip mafiot, doamna Vasilescu şi-a asmuţit susţinătorii împotriva lui Petru Becheru, aceştia transmiţându-i injurii şi ameninţări. Mai mult, aflăm că unii dintre cei care au transmis astfel de ameninţări sunt nici mai mult nici mai puţin decât angajaţi ai companiilor din subordinea Primăriei Craiova.

Vorbim de un sistem de tip clientelar în care mulţi dintre funcţionarii publici sau angajaţii companiilor de stat sunt totodată activişti de partid, devotaţi trup şi suflet celor care i-au pus în funcţii.

Vreau să-i transmit domnului Becheru că nu este singur în această luptă a domniei sale împotriva corupţiei şi abuzurilor autorităţilor locale din Craiova.
Totodată, cerem autorităţilor responsabile din cadrul Ministerului de Interne să ia măsurile care se impun pentru asigurarea protecţiei domnului Becheru, în vreme ce ancheta penală derulată în acest caz îşi urmează cursul



14 COMENTARII

  1. #1

    Era de asteptat sa aiba niste sustinatori pe masura.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2016
    Mesaje
    9

    Felicitari, Petru Becheru! Nu te lasa intimidat! Adevarul va iesi la lumina.

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9078

    Hartia igienica roz pe care o miroase paraliticul e murdara de ceva maro., nu ?
    Nici nu ma asteptam la ceva mai stralucit din partea lui Plicusor Ban si madmoazele Clatite

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  4. #4

    Se cheama normalitate. Omul doar a vrut ca lucurile sa se intample corect si legal pentru asociatia de locatari pe care o reprezinta. Iar incercarea de a-l intimida si a-l discredita pornita de primar si de postacii ei a fost mizerabila si josnica.

  5. #5

    PAI, HANDICAPATII SE AJUTA INTRE EI (HANDICAPATI MINTAL) !

  6. #6

    Mamaie ,pe Olguta Spaguta Sticluta Larguta cine o sustine ? Pensionarii si tiganimea din Craiova care sunt gata sa iti bage pumnul in gura daca te iei de Olguta,sefa pestilor din Craiova.Aceasta Matroana a Craiovei care aduce cu ea prostitutia politica.

  7. #7

    Tic…tac…tic…tac….un sambure de adrvar este acolo…de unde atatea miliarde in campania trecuta?

  8. #8

    Marin Escu , Las-o in pace pe tanti pensionara. Eu i-am mai spus sa-si pape pensia in coltul ei si sa lase politica.

  9. #9
  10. #10

    poate asa e..ofi vb de miliarde.dar..ma intreb oare cati bani o fi primit denuntatorul sa spune ceea ce spune ?

  11. #11

    iar o lua peste botic mr. becheru, forumul penibil si postacii plini de ura!!! ba, nu va mai opriti din ura asta, si mai ales: cat mai persistati in prostie?!?!?

  12. #12

    Ce-mi place mie la Larguta Vasilescu ?! Nimic mai mult decat ca, si-a asortat culoarea politica cu podoaba capilara. Curiozitatea ar fi… JOS, tot cu PSD „voteaza” ?

  13. #13

    La virsta mea am demnitatea de a_mi arata indentitatea ,cea ce la voi lipseste.Sint destui cu demnitate si indentitate ,pentru care am tot respectul chiar daca nu avem aceleasi pareri.Pentru mine sinteti un nimeni cu s_au fara baston cu s_au fara barba.

  14. #14

    Care ura?atata timp cat este vb si de banii mei(vezi lucrarile de rahat din parcul romanescu),am dreptul sa imi exprim anumite nemultumiri…culmea este ca dna primar este pt a cincea oara la DNA…timplul le rezolva pe toate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.