Olguța Vasilescu: ”Am tăcut. Cred că este timpul să mă ascultați și...

Olguța Vasilescu: ”Am tăcut. Cred că este timpul să mă ascultați și pe mine”

34.042
56
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei a declarat, astăzi, la București, în fața presei centrale, că nu a luat niciodată legătura cu vreun martor din dosarul său de corupție. Aceasta a fost însoțită de avocatul Alexandru Chiciu, cel care a condus Secția II din Parchetul Național Anticorupție din DNA, care a afirmat că ”este o modă ca denunțătorii să apară la tv, la ore de maximă audiență”, argumentând că acesta este motivul pentru care clienta sa a vrut să se apere, la rându-i, după ce din aprilie până în august a tăcut. Tot astăzi, Petru Becheru, denunțătorul Liei Olguța Vasilescu, s-a prezentat la sediul DNA, unde a spus că urmează să dea declarații în legătură cu amenințările făcute la adresa sa și precizări în legătură cu fațada blocului Romarta.

 

Am venit să fac declarații în dosarul cu granitul, infracțiunile de acolo… Au venit banii pentru fața blocului Romarta și, de asemenea, noi precizări legate de încercările de influențare a declarațiilor mele. Am fost amenințat, au fost amenințări la adresa vieții, la adresa oamenilor din bloc și alte chestiuni pe care vreau să vi le spun când ies„, a afirmat Becheru la intrarea în sediul DNA. Acesta a fost subiectul mai multor articole de presă după ce primarul Craiovei a postat pe pagina sa de facebook o poză cu acesta, dar și documente din dosar, și și-a îndemnat simpatizanții să judece cazul său, sugerând că este construit pe declarațiile unei persoane labile mintal.

 

La scurt timp, și Olguța Vasilescu a stat de vorbă cu presa: ”Acest proces nu este despre apărarea Olguţei Vasilescu, nici despre pretinsa apărare a unui denunţător, ci despre libertatea de exprimare, drept constituţional câştigat în Revoluţia din decembrie. Pe toată durata urmăririi, am înţeles să nu vorbesc despre dosar, nu am făcut publice date sau numele denunţătorilor. În schimb şi eu şi dvs ne-am confruntat cu un val de informaţii pe surse judiciare, fie prin comunicatele de presă. Populaţia Craiovei are dreptul să cunoască despre acest dosar şi azi ne vom bate pentru acest drept faţă de acuzaţiile care se aduc. Rechizitorul meu a apărut în spațiul public pe 19 iulie, mie mi-a parvenit, ca inculpat, pe data de 27 iulie. În tot acest interval am tăcut. Ați prezentat doar o parte a baricadei, cred că este momentul să mă ascultați și pe mine”, le-a spus Olguța Vasilescu jurnaliștilor.

 

Întrebată dacă are vreo legătură cu angajatul RAT Craiova care l-a contactat pe Petre Becheru pentru a-l invita la cabana lui de la Rânca, pentru a renunța la denunț, Vasilescu a declarat că nu are nicio legătură cu persoana respectivă și că nu a luat legătura cu niciun martor denunțător din dosarul său. ”Iată că acum (Petre Becheru n.r.) vine cu un nou denunț . (…) Mai lipsește să vină să spună că un bec din fața Primăriei luminează prea puternic și, din această cauză, se simte terorizat”, a conchis primarul Craiovei.

 

De regulă, am o rezervă în a face declarații, mai ales după trimiterea unui dosar în instanță, de data asta, însă, simt nevoia să fac o precizare: eu cred că în ultima vreme derapajul denunțătorilor în spațiul public este inacceptabil, în condițiile în care nu este singura persoană care, în spațiul public, înțelege să facă declarații despre proceduri în curs. Nu este singurul denunțător, este o modă pe care o constat în ultima vreme (…), (denunțătorii n.r.) apar în spațiul public, la ore de maximă audiență, la tv, și, sigur, într-un mod constat difuzează date concrete din dosar (…)”, a declarat avocatul Olguței Vasilescu, Alexandru Chiciu, care a reprezentat-o și pe Elena Udrea în instanță.



56 COMENTARII

  1. #41
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    474
    Citat Mesaj initiat de MostBlood
    ” Ca sa va dati seama pana unde merge marlania unui escroc croit sa distruga cu orice pret reputatia unui primar ”

    De curiozitate, sa-mi spune-ti si mie ce reputatie are „stimabila noastra primarita” ? Incepuse bine si a terminat prost:
    1) Parcarea „subterana” e PRAF + parculetul de la teatru cu acele busturi a fost inlocuit cu niste placi de beton cu 4 bancute si 5 ghivece cu flori.
    2) WaterPark-ul e in aer, ba se construieste, ba nu.
    3) Stadionul la fel, a inceput bine, s-a inaltat frumos, si brusc se amana finalizarea acestuia.
    4) Parcul era mai frumos inainte.
    5) Tramvaiele, mai bine spus epavele alea date cu vopsea…NO COMMENT!
    6) Celebrele autobuze poloneze…fara tapiterie, AC cand merge, cand nu. Stia-ti ca: Roman(firma romaneasca) a construit si autobuze care arata muult peste Solarisuri + era mai ieftin. Stiti cate orase,municipii s-au interesat de ele ? 0.
    7) Centrul nou s-a ales bulesu, Lia a vrut doar Centrul vechi sa fie frumos…
    Exemple sunt o gramada…

    Pe mine personal ma doare undeva de partidul X sau Y, nu am treaba cu politica deoarece eu am ochii deschisi sa vad ca ABSOLUT TOTI sunt la fel. In schimb ma doare sa vad ca sunt comune cu maxim 1000 de locuitori care din bugetul ala minuscul, au reusit sa deschida fabricute,ferme,panouri solare/eoliene => INDUSTRIE, au reusit sa asfalteze si sa sa introduca utilitati din bugetul propriu, parcuri, scoli,iluminat public cu led-uri, tablete+rechizite gratis pentru toti copii. renovate,etc…totul din bugetul propriu + FONDURI EUROPENE,donatii europene + primarul si consilierii isi donau mare parte din salarii, facand aproape munca voluntara. Cautati pe net( au fost prezentate inclusiv la TV astfe de comune model).
    Si la noi in MUNICIPII, vin 20 milioane de la UE si in realitate lucrarea ajunge sa fie realizata cu 1,2 milioane, restul ii baga X si Y in buzunare.

    Concluzia: Nu Olguta are reputatie, acei primari de „catune” au o reputatie, si pentru acei oameni, TOT RESPECTUL! Cu astfel de oameni, Romania mai are o sansa si nu cu politicieni corupti.

    La nr. 6 n-ai dreptate. Autobuzele alea de la ROMAN aratau ca o basina + ca nu primariile erau obligate sa se intereseze ce autobuze produce ROMAN Brasov. ROMAN Brasov trebuia sa participe la licitatii, sa isi faca reclama etc.

  2. #42
  3. #43
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9086

    E de bine sa cumparam produse romanesti atunci cand sunt competitive si sa nu ne vindem flota pe nimic. Ups nu mai avem flota …

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  4. #44
  5. #45

    Mita Baston , nu obisnuiesc sa discut cu fantome !! … In al doilea rand esti o persoana stupida, … adica PSD-istilor le place sa-si puna poze cu familia ?! … … iar PNL-istilor nu le place !! … Ha ha … PNL-istii isi fac conturi false de facebook ?? … … Stai linistita, nu apartin partidului de infractori PSD, nici partidului de tradatori de tara, PNL … eu sunt de partea nationalistilor

  6. #46
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-08-2016
    Mesaje
    0

    indiferent cum a fost Solomon cat de putin a facut sau a tras mai cu bronzatii …acest primar ne face sa l regretam din toate punctele de vedere

  7. #47
    Junior
    Data de inscriere
     07-01-2007
    Mesaje
    68
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Citat Mesaj initiat de anonim_person
    Citat Mesaj initiat de Lusca ady
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Da , la fel de ieftine ca hartia igienica roz pe care isi scrie denunturile . E incredibil tupeul acestui oligofren , probabil vrea sa fie ” vedeta”

    Plateste bine Olga ?

    nu e stire la care sa nu ii tina partea!!!

    Pari destul de ofuscat , trebuie cumva sa-mi cer voie de la tine sa am si eu o opinie ? Poate ai stat in soare prea mult , ai grija , poate faci apoplexie .

    pff ce cuvinte mari ai folosit…nu trebuie sa imi ceri voie, am spus doar ca nu e vreo stire sa apara pe aici la care sa nu ii ti partea…nu ma intereseaza nici macar un pic politica voastra

  8. #48
    XPect the unXPected
    Data de inscriere
     29-09-2005
    Locatie
     CraiovaForum
    Mesaje
    2810

    @ana_maria, daca esti tot asa apropiata infractoarei, poate ne luminezi putin:
    ce s-a intamplat cu aqua park`u … ca in campanie zicea ca e gata
    ce s-a intamplat cu blocurile chinezesti, ca in campanie cica se reluau lucrarile
    parcul? se mai aude ceva? sau acum se infiinteaza firmele care participa la licitatii?

    desigur, ne poate lumina orice pupincurist care declara ca idioata asta a facut ceva in Craiova. Nu ca cei de dinaintea ei au facut ceva. Fantanile(aka Solomon) nu se numara si nici Mercurul si nici Centrul vechi. Cum de altfel nici cele 2 pasaje total inutile in forma actuala. Cum de altfel nici parcarea semisubterana care conform legislatiei UE trebuia sa fie gratuita in primii ani. Cred ca puteam sa rezistam si fara ele si sa fi avut apa, canalizare, drumuri peste tot in Craiova.

    Apropo, unde ai verificat locurile de munca vacante? Chiar m-ar interesa sa vad si eu ce zici tu.

    Semnatura
  9. #49
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2249

    Cristian Ghinea, Ministrul Fondurilor Europene, Guvernul Cioloș
    June 22 ·

    SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE DL VICTOR PONTA

    ȘEFUL GUVERNULUI ÎNTRE 2012 – 2015

    Stimate domnule Ponta,

    Aţi început de curând o campanie agresivă la adresa Guvernului Cioloş, printre altele, pe tema fondurilor europene. Acest Guvern s-a obişnuit să nu răspundă atacurilor politicianiste şi să ne vedem de treabă, conform proverbului despre caravană şi câini.

    Însă ați depășit limita bunei cuviinţe. Oamenii aud de la dumneavoastră că Dacian Cioloş şi echipa lui sunt „jemenfișiști” – că ne doare în cot, pe românește –, iar de la colegii dumneavoastră de partid aud chiar că „acționăm împotriva României”.

    Domnule Ponta, o să vă dau câteva exemple de „jemenfișism” din timpul guvernării dumneavoastră, care vor rămâne în istorie. Oamenii vor compara cu ce a făcut Dacian Cioloș pentru această țară și vor trage singuri concluziile.
    Să le luăm pe rând.

    OAMENII DE LA SATE
    Dacian Cioloş este românul care a adaptat Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene la realitatea agriculturii din România. Agricultura noastră fragmentată, ţărănească, are acum şansa dezvoltării prin ceea ce toată lumea numeşte „Reforma Cioloş”.

    Doar că Guvernul condus de dumneavoastră nu a avut priceperea să fructifice la maximum această reformă. Aţi exclus cea mai mare parte dintre fermieri din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), acţionând doar în interesul marii agriculturi industriale. Ați ignorat, astfel, cu bună știință, nevoile oamenilor de la sate. Aceștia nu-și pot crește gospodăriile și continuă să trăiască de azi pe mâine.

    Acum lucrăm să schimbăm acest Program – am creat un întreg pachet privind Clasa de Mijloc de la sate – vă invit să-l citiţi pentru a vedea ce înseamnă o viziune patriotică despre satul românesc şi oamenii lui. Să ai determinarea și capacitatea să influențezi politicile la nivel european înseamnă să-ți pese și să acționezi pentru binele ultimului sat din țara ta.

    Dumneavoastră vreţi să ţineţi satele în dependenţă, ca să obţineţi voturi.

    FUNCȚIONARII DAU DIN UMĂR ȘI ȘOPTESC

    Domnule Ponta, a te durea în cot de români înseamnă să acaparezi sistemul informatic al țării, să-l folosești în interesul personal, să încurci și să umilești cetățenii punându-i pe drumuri de la o instituție a statului la alta. În procesul de debirocratizare început de Guvernul Cioloș ne-am lovit des de sisteme informatice prost croite, ineficiente și scumpe, dar mai ales incapabile să comunice unele cu altele. Întrebând cum s-a ajuns la asta, funcționarii dau din umeri și șoptesc: „Ghiță”.

    Mă opresc la Sistemul Unic de Management al Informației pentru Instrumentele Structurale (SMIS), pentru că SMIS asigură legătura între autoritățile române și Comisia Europeană. SMIS este vital, pentru că doar într-o platformă digitală interactivă poți urmări traseul fiecărui eurocent, de la momentul contractării fondurilor până la ultimul decont de la Comisia Europeană. O căutare prin camioane de hârtii nu numai că nu permite acest lucru, dar ascunde adevărata destinație a banilor.

    Știați încă din 2013 – prin Regulamentul Parlamentului European nr. 1303 – că avem nevoie de un sistem IT funcțional care să rezolve transparența banilor europeni. Ați avut doi ani la dispoziție să rezolvați această necesitate. Nu ați făcut-o. Nu ați știut sau nu ați vrut? Știți ce șoptesc angajații din Ministerul pe care l-am preluat despre informatizarea din timpul dumneavoastră? Ați ghicit: „Ghiță”.
    Ați creat un mecanism greu de desfăcut acum, despre care organismele internaționale de luptă împotriva fraudei vorbesc cu voce tare de ani de zile.

    Acest mecanism de fraudare îl vedem zi de zi la televizor.
    Acest mecanism este sursa întârzierii desemnării pentru exercițiul bugetar 2014 – 2020. Lucrăm la pachetul de desemnare într-un ritm pe care miniștrii dumneavoastră l-ar găsi nerezonabil, pentru că ne-ați lăsat puțin timp la dispoziție. Am fi mers mai repede dacă nu am fi fost nevoiți să demonstrăm, la fiecare pas, ce vom face pentru ca banii publici europeni să nu mai fie furați.

    Însă vă asigur: acest mecanism va dispărea odată ce sistemul IT va asigura urmărirea şi transparenţa totală a circuitului banilor europeni. Da, închiderea robinetului stârnește unele furii – le vedem deja cu toții.

    ȘI DESPRE RATA DE ABSORBȚIE
    Repetați obsesiv că România are absorbție zero și că e singura țară din Uniunea Europeană în această situație.
    Domnule Ponta, fie dezinformați, fie manipulați cu bună știință.
    România a demarat absorbția. În luna mai au început primele plăți de la Comisie din noul exercițiu financiar: 57 de milioane de euro. Sunt cifrele oficiale ale Comisiei Europene.

    De ce nu le dați oamenilor informația completă?
    • Aceea că, fiind la început de exercițiu bugetar european, rata de absorbție este nerelevantă, fiind sub 1% în țări campioane precum Polonia și Cehia.
    • Media UE este de 1,5%
    • Trei state din UE au zero absorbție, dar România nu este printre ele.

    Acum, relevantă este lansarea de ghiduri şi proiecte. Guvernul Cioloș a lansat ghiduri pentru 12,2 miliarde de euro. Dacă includem și dezvoltarea rurală sunt 14,9 miliarde euro.

    Pe scurt: în acest moment primim proiecte pentru 44,99% din fondurile structurale şi de investiţii – să rostiți acest procent la televizor –, iar acest lucru este posibil doar grație eforturilor Guvernului pe care îl acuzați că e dezinteresat de soarta țării.

    Mai reţineţi o cifră: 1,9 miliarde de euro. Atât a adus Guvernul Dacian Cioloş în ţară în ultimele opt luni, sumă corespunzătoare unui salt de 10% al ratei de absorbție, din exerciţiul financiar 2007 – 2013, la închiderea căruia lucrăm.

    AȚI NEGLIJAT PREGĂTIREA ABSORBȚIEI

    Înainte ca exercițiul bugetar european să înceapă, statele membre UE agreează cu Comisia Europeană o listă de condiţii. Fiecare stat trebuie să îndeplinească aceste condiționalități ex-ante, pentru un impact benefic al investițiilor banului public european.

    Dumneavoastră aţi negociat aceste condiționalități. Dumneavoastră ați semnat Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeană. Apoi le-ați neglijat, deși știați că până în decembrie 2016 trebuie îndeplinite toate cele câteva zeci de condiționalități, în caz contrar fondurile europene vor fi din nou blocate. Ceea ce s-a și întâmplat pe vremea dumneavoastră.

    Guvernul condus de dumneavoastră nu a fost în stare nici să facă un Plan național pentru gestionarea deșeurilor. A decis că are nevoie de consultanți. Licitația a fost sub semnul întrebării și s-au pierdut doi ani. Acum lucrăm contra-timp la acest plan, ca să facem în câteva luni o muncă de ani.

    SIBIU-PITEȘTI, CINE ÎȘI ASUMĂ ÎNTÂRZIEREA?

    Domnule Ponta, înainte să deveniţi şef al Guvernului, România începuse racordarea la coridorul european de transport din care face parte autostrada Sibiu – Piteşti.

    În 2012 licitaţia pentru studiul de fezabilitate era lansată. Aţi anulat licitaţia în noiembrie 2012, doar pentru că aţi crezut că puteţi muta un coridor european de transport potrivit fanteziilor dumneavoastră electorale. Ați ratat trei ani, ați relansat aceeași licitație în 2015, gândită însă greșit – o demonstrează acum realitatea din teren.
    Domnule Ponta, dacă românii nu aveau ghinionul să vă aibă prim-ministru, autostrada Pitești – Sibiu ar fi fost acum mai bine de jumătate construită.

    Politicile de infrastructură se răzbună pentru orice întârziere. Abia în 2014 v-ați trezit că nu ați pregătit nimic. Pachetele de proiecte ar fi trebuit să fie concepute cu ani înainte ca Programele Operaţionale să fie negociate cu UE. Aţi negociat Programele cu conducta de proiecte goală.

    Târziu, în 2014, dl. Dan Șova a lansat concomitent 10 studii de fezabilitate pentru autostrăzi, dar licitațiile au fost atât de prost făcute încât au fost anulate. Tot de către Guvernul Ponta.

    CULMEA INCOMPETENȚEI

    Guvernul dumneavoastră a atins culmea incompetenței cu celebrul Plan Juncker, o competiție deschisă între toate Statele Membre care nu primesc alocări pe țară, ci în funcție de maturitatea proiectelor trimise.

    Guvernul Ponta a trimis o listă cu nu mai puțin de 200 proiecte în 2014. Dintre acestea, au fost acceptate 0 (zero), că tot vă place să promovați această cifră.

    În schimb, sub mandatul actualului Guvern, în 2016 au fost deja transmise la Comisia Europeană 5 proiecte din domeniul energiei și transporturilor care au trecut de faza de analiză a Comisiei Europene, fiind publicate oficial, și care pot atrage finanțare de la bănci și alți investitori. Urmează și altele.

    Spuneți că tehnocraților nu le pasă de țară? Acești tehnocrați vor lăsa în urmă proiecte pe care – sperăm, spre binele țării – politicieni ca dumneavoastră nu le mai pot strica.

    ȘI TOTUȘI, UNDE AM GREȘIT

    Domnule Ponta, când erați în Opoziție, în 2011, m-ați invitat la prânz. Voiați să aflați cum vede un lider al societății civile reforma statului român. A fost o discuție agreabilă. V-am lăsat atunci un document scris cu câteva idei, din care se creionau direcții de reformă. V-am spus că doar prin reformă și seriozitate puteți rămâne în istorie.

    M-am înșelat: puteți rămâne și altfel, dar din cu totul alte motive.
    Acest Guvern, din care fac parte, a greșit fiind prea elegant până acum. Nu am sărit la atacuri, n-am guvernat la televiziune. Am muncit tăcuți la repararea politicilor lăsate de politicieni ca dumneavoastră.

    A venit vremea să vorbim. Vom mai vorbi. Și nu în șoaptă.

    Cristian GHINEA
    Ministru al Fondurilor Europene

  10. #50
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9087

    Bla , bla , f*cking bla . Absortia de fonduri europene in guvernul ciolos este ZERO .
    anonim_penison & cybuletz – keep dreaming &
    Nu e frumos sa va tradati colegii forumisti pentru interese politice meschine

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  11. #51
  12. #52

    Olguta ciocul mic vorbind poti supara ai destul de munca in primarie Jurnalisti te provoaca sa spui anumite lucruri si apoi tot ei te da in spectacol.

  13. #53
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-04-2014
    Mesaje
    42

    Ma uit si ma amuz, numai zmei pe aici, nu voi ati votat cu Olguta, mai tampitilor? nu voi v-ati dus la vot de a iesit iar primar? faceti ceva, nu mai comentati pe aici cate`n luna si`n stele, faceti petitii sa o dam jos, sa vina cineva care nu`i din partidele astea infecte si corupte, cineva cu capul pe umeri, care vrea binele acestui oras. Dar pentru voi, oricine ar veni, tot betiv, prost, tupeist etc va fi, ca deh, gura lumii nici pamantu` n-o astupa. Mi-e scarba de jegosii care stau aici si comenteaza, n-au 2 lei in buzunar, ei le stiu pe toate, pisamas pe ei pisat

  14. #54
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5866
    Citat Mesaj initiat de Dukan
    Ma uit si ma amuz, numai zmei pe aici, nu voi ati votat cu Olguta, mai tampitilor? nu voi v-ati dus la vot de a iesit iar primar? faceti ceva, nu mai comentati pe aici cate`n luna si`n stele, faceti petitii sa o dam jos, sa vina cineva care nu`i din partidele astea infecte si corupte, cineva cu capul pe umeri, care vrea binele acestui oras. Dar pentru voi, oricine ar veni, tot betiv, prost, tupeist etc va fi, ca deh, gura lumii nici pamantu` n-o astupa. Mi-e scarba de jegosii care stau aici si comenteaza, n-au 2 lei in buzunar, ei le stiu pe toate, pisamas pe ei pisat

    Fumași ceva stricat?

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  15. #55
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     24-03-2009
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    186
    Citat Mesaj initiat de Dukan
    Ma uit si ma amuz, numai zmei pe aici, nu voi ati votat cu Olguta, mai tampitilor? nu voi v-ati dus la vot de a iesit iar primar? faceti ceva, nu mai comentati pe aici cate`n luna si`n stele, faceti petitii sa o dam jos, sa vina cineva care nu`i din partidele astea infecte si corupte, cineva cu capul pe umeri, care vrea binele acestui oras. Dar pentru voi, oricine ar veni, tot betiv, prost, tupeist etc va fi, ca deh, gura lumii nici pamantu` n-o astupa. Mi-e scarba de jegosii care stau aici si comenteaza, n-au 2 lei in buzunar, ei le stiu pe toate, pisamas pe ei pisat

    Pai hai sa o luam sistematic
    1) „Mi-e scarba de jegosii care stau aici si comenteaza” => Realizezi ca si tu ai comentat
    2) Referitor la vot: Eu personal nu am votat pentru ca nu am avut pe cine.
    3) Referitor la candidatii: Problema e ca la noi nu au fost candidati(„ma refer la cei independenti, restul nu se pune ca sunt toti la fel”) care sa inspire incredere. Eu nu vreau un candidat care sa ma masluiasca cu un mic si o bere, eu vreau un candidat care sa nu imi ofere nimic material ci care sa imi inspire INCREDERE si sa imi dovedeasca/explice ca la prostii cum ar rezolva el probleme orasului, ce ar putea schimba, construi,etc. Un astfel de candidat nu ar avea nevoie de buget de campanie, suntem in 2016, exista Facebook, Youtube, etc. De asemenea eu sunt convinsa ca daca ar inspira incredere ar fi ajutat(donatii) si cu niste fluturasi,postere eventual pentru cei care nu au acces la mediul online. Anul acesta am vazut 2 candidati independenti care au reusit ( o domnisoara in zona Arad, si un inginer prin zona Sibiu sau Brasov) si pot spune din postarile acestora pe retele de socializare, precum si ale cetateniilor din acele zone, ca sunt ceva NOU fata de ce a fost pana acum (au redus aproape de 0 somajul, au pus la treaba putorile asistate social + betivii din carciumi, proiecte europene,donatii,etc => se poate).

    In concluzie, ce zici tu nu e rau (petitii,etc) DAR momentan nu ai pe cine alege. De cat sa pui repede pe cineva la putere fara sa stii nimic despre el,cum gandeste,etc (cum s-a intamplat in 89 cand a venit Iliescu si sleata de politicieni de azi, si au reusit in 20 de ani sa fure/distruga aproape tot) mai bine mai astepti sa apara un candidat cum am specificat mai sus si mai umpli frigiderele clasei politice

  16. #56
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9091
    Citat Mesaj initiat de MostBlood
    Citat Mesaj initiat de Dukan
    Ma uit si ma amuz, numai zmei pe aici, nu voi ati votat cu Olguta, mai tampitilor? nu voi v-ati dus la vot de a iesit iar primar? faceti ceva, nu mai comentati pe aici cate`n luna si`n stele, faceti petitii sa o dam jos, sa vina cineva care nu`i din partidele astea infecte si corupte, cineva cu capul pe umeri, care vrea binele acestui oras. Dar pentru voi, oricine ar veni, tot betiv, prost, tupeist etc va fi, ca deh, gura lumii nici pamantu` n-o astupa. Mi-e scarba de jegosii care stau aici si comenteaza, n-au 2 lei in buzunar, ei le stiu pe toate, pisamas pe ei pisat

    Pai hai sa o luam sistematic
    1) „Mi-e scarba de jegosii care stau aici si comenteaza” => Realizezi ca si tu ai comentat
    2) Referitor la vot: Eu personal nu am votat pentru ca nu am avut pe cine.
    3) Referitor la candidatii: Problema e ca la noi nu au fost candidati(„ma refer la cei independenti, restul nu se pune ca sunt toti la fel”) care sa inspire incredere. Eu nu vreau un candidat care sa ma masluiasca cu un mic si o bere, eu vreau un candidat care sa nu imi ofere nimic material ci care sa imi inspire INCREDERE si sa imi dovedeasca/explice ca la prostii cum ar rezolva el probleme orasului, ce ar putea schimba, construi,etc. Un astfel de candidat nu ar avea nevoie de buget de campanie, suntem in 2016, exista Facebook, Youtube, etc. De asemenea eu sunt convinsa ca daca ar inspira incredere ar fi ajutat(donatii) si cu niste fluturasi,postere eventual pentru cei care nu au acces la mediul online. Anul acesta am vazut 2 candidati independenti care au reusit ( o domnisoara in zona Arad, si un inginer prin zona Sibiu sau Brasov) si pot spune din postarile acestora pe retele de socializare, precum si ale cetateniilor din acele zone, ca sunt ceva NOU fata de ce a fost pana acum (au redus aproape de 0 somajul, au pus la treaba putorile asistate social + betivii din carciumi, proiecte europene,donatii,etc => se poate).

    In concluzie, ce zici tu nu e rau (petitii,etc) DAR momentan nu ai pe cine alege. De cat sa pui repede pe cineva la putere fara sa stii nimic despre el,cum gandeste,etc (cum s-a intamplat in 89 cand a venit Iliescu si sleata de politicieni de azi, si au reusit in 20 de ani sa fure/distruga aproape tot) mai bine mai astepti sa apara un candidat cum am specificat mai sus si mai umpli frigiderele clasei politice

    Problema e mai complicata , tu inca nu o intelegi – si de aici faci niste confuzii grave => parere gresita fata de unii politicieni care chiar isi fac treaba . In concluzie , primaria are rol administrativ si nu de a te lua pe tine sa te duca la munca sau sa-ti gaseasca serviciu , eventual de director platit cu 2000 euro / luna . Poate atrage investitori care sa-si deschida afaceri , insa nu e acelasi lucru . Nu stiu daca ai observat , in Craiova se construieste mult ,iar majoritatea muncitorilor sunt din alte zone – indeosebi Ardeal . De ce ? Pentru ca aia sunt seriosi si muncitori , , au alt caracter .Angajatorii prefera astfel de muncitori . De aici se poate trage foarte usor concluzia ca poate suntem si noi de vina pentru ceea ce ni se intampla .Poate ar trebui sa muncim mai mult , in loc sa avem timpul necesar sa analizam ce a facut si ce nu a facut primarul bine , mai ales cand unii care au pierdut alegerile critica absolut orice face primarul ( desi in sinea lor se mira cat de bine au fost facute anumite lucruri ) La noi in oras nu s-au gasit 7 salvamari ca sa se deschida parcul acvatic de care unii intreaba disperati .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.