Doi morți pe DN Craiova-Bechet, în urma unei coliziuni auto (Foto)

Doi morți pe DN Craiova-Bechet, în urma unei coliziuni auto (Foto)

44.936
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Un tânăr de 19 ani și un bărbat de 51 de ani și-au pierdut viața, azi-noapte, în localitatea Malu Mare, în urma unui grav accident de circulație. Primul dintre aceștia, cel care a produs evenimentul, se afla la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 1

 

Accidentul s-a petrecut azi-noapte, la ora 03.30, pe D.N. 55, în localitatea Malu Mare. Ștefan Buștean, de 19 ani, din comuna Malu Mare, în timp ce conducea un BMW pe direcţia Craiova-Bechet, pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Ford, condusă regulamentar din sens opus de Marin Ciucu, de 51 de ani, din comuna Teasc, pe care a proiectat-o într-un pod din beton pe care l-a rupt și, ulterior, autoutilitara a căzut într-o râpă.

 

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto şi vătămarea corporală uşoară a unei pasagere de 52 de ani, din comuna Teasc, care se afla în autoutilitară.

 

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit dosar de cercetare penală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modalității de producere a evenimentului rutier.



25 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    340

    Daca ar muri toti care au BMW s-ar epura societatea total nu zic ca toti sunt specimene dar 90 la suta din conducatorii marcii sunt .

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    166
    Citat Mesaj initiat de Bogdan7
    Daca ar muri toti care au BMW s-ar epura societatea total nu zic ca toti sunt specimene dar 90 la suta din conducatorii marcii sunt .

    Nu ai dreptate decat partial. Pacat de soferul de 51 de ani care a avut parte de o moarte atat de stupida. O mare vina pentru faptul ca astfel de lucruri se intampla o are politia rutiera.

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  3. #23
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-03-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    20
    Citat Mesaj initiat de Metaxa
    Am schimbat masinile ca pe ciorapi,am avut sase BMW-uri pana acum,dar nu i-as lua copilului meu BMW pentru nimic in lume!Luati fratilor copiilor vostri masini care sa poata fie controlate de sofer,nu invers!Cum a luat baiatul tatei permisul,gata BMW!Sunt sofer cu destula experienta in spate,nu sunt vitezoman,dar recunosc fara sa-mi fie rusine:am si derapat fara sa vreau cu BMW-ul,am si scapat cu el in sant si cu riscul de a fi injurat de multi posesori de BMW de aici,va spun un lucru:nu suntem inca educati sa conducem astfel de masini.Cand un tanar spune BMW,stiti la ce se gandeste?Va spun eu:VITEZA si vezi Doamne,gagici!In lumea asta exista si alte marci de masini pe care sa le faceti cadou copiilor vostri,dragi parinti:Vw Polo,Opel Corsa…motoare mici,care stiti ce inseamna?Va spun tot eu:sanse foarte mari,ca dupa ce copilul vostru a plecat cu masina de acasa,sa se intoarca sanatos si cat de cat certitudinea ca a doua zi il puteti imbratisa.Pacat de tanarul asta,pacat si de celalalt sofer care a murit,Dumnezeu sa-i odihneasca,iar parintilor baiatului cu BMW,pentru ca la 19 ani ma indoiesc sa-si fi cumparat singur masina…sa nu aveti liniste niciodata,pentru ca voi v-ati bagat copilul in pamant,voi sunteti vinovati intr-o masura mult mai mare decat un copil fara minte care poate a avut un moment de ratacire cum se intampla la mai toti adolescentii,voi imbuibatilor care vreti sa aratati vecinilor sau cunostintelor ca sunteti mai presus decat ei,vreti sa epatati,dar de fapt…no comment!Si inca ceva:in Germania,puterea de cumparare este incomparabil mai mare decat a noastra,vreti sa stiti cine conduce BMW sau Mercedes?Va spun tot eu:astfel de marci auto nu le vezi decat la cei trecuti de 60 de ani.Si cei care aduc masini de afara,stiu foarte bine ce vorbesc,stiu ca imi vor da dreptate.Dar romanul…nu conteaza ca are ce sa puna maine pe masa,important este sa aiba BMW!Vai de capul nostru,cate exemple de acest fel am avut,dar de tras invataminte…

    Ai foarte mare dreptate

  4. #24
    Member
    Data de inscriere
     11-07-2008
    Mesaje
    202

    Nu ai dreptate decat partial. Pacat de soferul de 51 de ani care a avut parte de o moarte atat de stupida. O mare vina pentru faptul ca astfel de lucruri se intampla o are politia rutiera.[/quote]

    Exact! daca politia…

  5. #25
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4583
    Citat Mesaj initiat de 7ar
    Sa l bage la puscarie si pe tas-o sau ala care i-a dat bmw sa se invete minte si altii,90% prostie in tara asta

    Chiar tas-o i-a dat masina…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.