Curtea de Apel București judecă azi contestația procurorilor în cazul Olguța Vasilescu

Curtea de Apel București judecă azi contestația procurorilor în cazul Olguța Vasilescu

3.849
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Procurorii DNA au cerut, săptămâna trecută, la Tribunalul Bucureşti, ca primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, să fie plasat sub control judiciar, însă magistrații au respins solicitarea. Decizia a fost atacată, iar cererea se judecă azi la Curtea de Apel Bucureşti.

 

Reamintim că Lia Olguta Vasilescu a fost acuzată de DNA că ar fi pornit pe Facebook o campanie de discreditare a martorilor acuzării din dosarul în care a fost trimisă în judecată. Procurorii DNA susțin că primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, trimis în judecată pentru mai multe capete de acuzare (luare de mită, spălare de bani, folosirea autoritățiiii pentru a obține foloase), a încercat să discrediteze martori ai acuzării. Edilul Craiovei a publicat părți importante din dosar pe pagina personală de Facebook și i-ar fi instigat, astfel, pe simpatizanții ei să înceapă o campanie împotriva unuia dintre denunțători, în speță Petre Becheru, președintele Asociației de Proprietari ”Romarta”.

 

Pentru că s-ar fi ajuns la amenințări cu moartea, procurorii DNA au cerut ca Olguța Vasilescu să fie plasată sub control judiciar. Imediat ce a aflat că magistrații au respins cererea procurorilor, edilul Craiovei a scris pe Facebook „Am castigat la Tribunal!“.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.