Craiova: Traficul rutier de pe Str. ”Petre Ispirescu” va fi deviat pentru...

Craiova: Traficul rutier de pe Str. ”Petre Ispirescu” va fi deviat pentru câteva zile

10.611
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, din cauza unor avarii la reţeaua de alimentare cu apă, pe Str. Petre Ispirescu, vor fi instituie unele restricţii rutiere. Astfel, în perioada 17.08.2016 – 21.08.2016, se va închide circulaţia rutieră pe Str. Petre Ispirescu, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu Str. Arhitect Ion Mincu şi intersecţia cu Str. Ştefan Velovan.

 

În perioada de desfăşurare a lucrărilor de remediere, traficul rutier va fi deviat pe traseul Str. George Fotino – Str. Ştefan Velovan – Str. Petre Ispirescu/Str. Calea Bucureşti.

 

Totodată, traseul de autobuz R.A.T. nr. 24 va fi deviat pe ruta Str. Traian Lalescu – Str. Elie Georgescu – Str. Câmpului – Str. Sărarilor – Str. Calea Bucureşti – Str. Spania, cu menţiunea că staţia de îmbarcare/debarcare „Piaţa Rovine” se va muta temporar pe Str. Traian Lalescu, după ieşirea din sensul giratoriu amenajat la intersecţia cu Str. Dezrobirii.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3891

    IAR BLOCAJE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.