Dolj: Acțiune a poliției contra alcool și traversări neregulamentare

Dolj: Acțiune a poliției contra alcool și traversări neregulamentare

8.201
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Polițiștii rutieri doljeni au continuat și ieri, pe principalele drumuri din Dolj, seria acțiunilor preventive pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În atenția oamenilor legii s-au aflat pietonii care traversează drumurile neregulamentar prin alte locuri decât cele prevăzute de lege, dar și șoferii care se urcă la volan deși au consumat băuturi alcoolice.

 

În cadrul acțiunilor, polițiștii au constatat 7 fapte de natură penală precum și 139 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproape 33.000 de lei. Dintre acestea, 28 de sancțiuni au fost aplicate unor pietoni care au traversat neregulamentar drumurile iar alte 3 sancțiuni au fost aplicate unor conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice.

 

De asemena, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere, 6 dintre acestea fiind pentru consum de băuturi alcoolice sau refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: arhivă



4 COMENTARII

  1. #1

    In ce oras , ca in craiova nu !?

  2. #2
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-07-2016
    Mesaje
    15

    In Craiova daca se vrea, se face bugetul local pe an intr-o luna din amenzi, dar nu prea ai intereseaza decat sa isi faca ei cota, in rest e un mare haos pe strazile orasului, soferii sunt mai mult niste bezmetici care foarte putini tin cont de regulile de cirvulatie, in rest numai capete patrate. Eu nu inteleg totusi de ce se refuza o gramada de bani la buget, de ce ?

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3896

    ALCOOL DA TRECERI MMM

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.