Dolj: Un tânăr fără permis a lovit o mașină și a plecat...

Dolj: Un tânăr fără permis a lovit o mașină și a plecat de la locul accidentului

11.179
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un doljean de 37 de ani, din comuna Vîrvoru de Jos, a sesizat poliția, ieri de dimineață, că, în noaptea de 16 spre 17 august, autoturismul său, care era parcat în fața locuinței, a fost lovit și avariat în partea stângă spate de un alt autoturism care a plecat de la locul accidentului. 

 

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuța, Costinel G., care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule este cel care a condus autoturismul implicat în accident, autoturism ale cărui numere de înmatriculare fuseseră retrase în data de 23 iulie 2016 de lucrătorii din cadrul Secției 3 Politie Rurală Bucovăț.

 

În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul pe drumurile publice  fără a poseda permis de conducere.

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1

    E plina zona asta de retardati.. te omoara si nimeni nu le face nimic..

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3895

    PREA MULTI IN ULTIMUL TIMP.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.