Șofer arestat preventiv, după ce a provocat un accident și l-a și...

Șofer arestat preventiv, după ce a provocat un accident și l-a și agresat pe celălalt șofer

17.712
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Urzicuța, a ajus în arestul poliției, pentru 30 de zile, după ce, miercuri, în timp ce se afla în trafic, a lovit din spate un alt autovehicul. După impact, acesta l-a agresat fizic pe celălalt conducător auto și a continuat să fie violent și în prezența polițiștilor.

 

Miercuri, 17 august, în jurul orei 10.30, poliţiştii Postului de Poliţie Negoi au fost sesizaţi cu privire la faptul ca, pe Strada Livezilor din comuna Negoi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

 

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat, unde au constatat faptul că Ionuț L., de 23 de ani, din comuna Urzicuţa, Dolj, a condus un autoturism și a lovit din spate un alt autovehicul condus de Mihai C., de 47 de ani, din comuna Negoi. După impact, Ionuț L. l-a agresat fizic pe celălalt conducător auto.

 

La sosirea echipajului de poliţie, tânărul a continuat să se manifeste violent, fapt ce a determinat ca poliţistul să procedeze la imobilizarea şi încătușarea acestuia. Întrucât emana vapori de alcool, a fost condus la Spitalul Băilești, unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, unde au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere fără permis, refuz recoltare probe biologice, tulburarea ordinii şi liniștii publice, distrugere  şi lovire şi alte violente, fiind reținut pentru 24 ore, și introdus în arestul I.P.J. Dolj.

 

Ieri, 18 august, Ionuț L. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă, unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea şi a promovat acţiunea la Judecătoria Băileşti care a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Foto: arhivă



6 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5878

    Ce rahat ordinar. Cum n-am eu parte din astia ca atunci ar suna ei la 112 pentru salvare.
    Chiar ieri a trecut o duba plina cu jandarmi pe langa mine. Mi-a cam sarit inima din piept.. ca la cat de blindat sunt prin masina direct dosar penal scria pe mine la o razie rapida. Un topor imi lipseste prin masina dar ma gandesc serios sa ma dotez si cu ala.
    Am dus masina la service si am uitat sa o „dezechipez”. S-au mirat si aia ce au gasit prin ea. dar pentru tarani din astia recalcitranti merita sa te „risti”.

    Culmea ca in tara asta de rahat cu legea asta de rahat nici nu au prea ai voie sa te aperi in caz de vreo manevra. Daca iti iei masuri de precautie risti dosar penal. frumos asa.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-01-2014
    Mesaje
    4

    El a provocat accidentul si tot el cu capsa pusa despre ce vorbim aici ,aaa despre un taran cu grade la cerebel.

  3. #3

    Robert Craciun ia zi boss cine e?

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4970

    Se satură acum

  5. #5

    Frate stiu scandalu da nu stiu cine e asta a fost panarama mare acolo )

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4581
    Citat Mesaj initiat de karosa
    El a provocat accidentul si tot el cu capsa pusa despre ce vorbim aici ,aaa despre un taran cu grade la cerebel.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.