Pavel Badea se-ntoarce în Consiliul Local Craiova pândit de Câplea

Pavel Badea se-ntoarce în Consiliul Local Craiova pândit de Câplea

4.330
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mandatul fostului șef al organizației municipale a PNL Craiova, Pavel Badea, va fi validat în plenul ședinței Consiliului Local (CL) programate joia aceasta, după ce scandalul excluderii liberalului a fost stins prin decizia Comisiei de Arbitraj a PNL care a hotărât că Badea este în continuare membru al partidului.

 

Deși câștigase un mandat de consilier local după alegerile din iunie, Pavel Badea nu și-a putut exercita atribuțiile de ales local din cauza neînțelegerilor din PNL care s-au lăsat cu excluderea sa. Liberalul nu s-a conformat și a atacat decizia la Comisia Judeţeană de Arbitraj a PNL Dolj. Dată fiind situația, nici Comisia de constituire a CL Craiova nu a vrut să să valideze sau invalideze mandatul lui Pavel Badea până când partidul nu avea să lămurească situația.

 

În tot acest timp, următorul candidat de pe lista PNL pentru Consiliul Local care ar fi acces la un post de consilier prin eliminarea lui Badea, Doru Câplea, a sperat să-i ia locul. Chiar a participat la ședințe de pe unul dintre scaunele de consilier, pe care spera să-l ocupe oficial în cele din urmă.

 

Însă decizia PNL Dolj, comunicată oficial pe 9 august, privind calitatea de membru al lui Pavel Badea a clarificat și definitivat lista aleșilor Consiliului Local Craiova. Joi, mandatul liberalului va fi validat în CL. Doru Câplea rămâne, astfel, la marginea terenului, sperând, probabil, în continuare, la vreo ”accidentare” a coechipierului. Oricum, chiar și cu echipa completă de 6 consilieri, PNL nu are de spus niciun cuvânt care să conteze cu adevărat în CL, unde PSD-UNPR dețin majoritatea.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3907

    PLECA VINE…..

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4591

    Sperand la o „accidentare” a coechipierului )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.