Craiova: Un cal a fost omorât în bătaie și lăsat pe stradă

Craiova: Un cal a fost omorât în bătaie și lăsat pe stradă

24.790
52
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliția din Craiova face cercetări pentru cruzime față de animale și a audiat deja trei bărbați, după ce, în această dimineață, un cal a fost găsit mort pe strada Aleea 1 Șimnic din oraș. 

 

Potrivit unor martori, animalul a fost bătut, apoi abandonat, iar urmele vizibile de sânge confirmă faptele de cruzime față de animal. Cazul a fost semnalat poliției.

 

În urma sesizării primite, am reușit să îi identificăm pe cei trei bărbați care se aflau în vehiculul cu tracțiune animală. Cadavarul animalului a fost ridicat și, urma autopsiei, se va stabili cauza decesului. În urma rezultatului autopsiei se va face încadrarea juridică a faptei. În acest moment se facă cercetări pentru cruzime față de animale“, a spus Alin Apostol, purtător de cuvant în cadrul IPJ Dolj.

 

În cazul în care se va dovedi că animalul a fost omorât cu cruzime, autorii faptei riscă o amendă penală de până la 10.000 de lei sau închisoare de pâna la trei ani.



52 COMENTARII

  1. #41

    Pedepsit si biciuit merită cine a facut asa ceva ….

  2. #42
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2274
    Citat Mesaj initiat de anonim_person
    Citat Mesaj initiat de @#I
    ”Potrivit unor martori, animalul a fost bătut, apoi abandonat”. Și le-a fost lene să cheme poliția când au văzut ce se întâmplă?? Sau au sunat imediat, dar poliția a venit, cum face poliția de obicei, după o oră??
    *
    Făptașii trebuie declarați bolnavi psihic periculoși și băgați la balamuc, la electroșocuri și ținuți la izolare în cămașă de forță.
    De ce să fie cazați la penitenciar pe banii noștri?? Mâncare și toate cele gratis? Ce pedeapsă e asta??
    În cămașa de forță cu ei, la beci și la electroșocuri până rămân cu bale la gură!
    *
    Mai este o MARE problemă: prea ușor se permite oricui să dețină animale și mai ales animale mari. Nu prea avem legi serioase și orice maimuță poate deține, chinui și omorî animale după bunul lui plac. Nu se fac controale, nu se verifică modul în care sunt întreținute aceste animale, nimic.

    tu nu vinzi nimic pe forum aici, dar nu e stire la care sa nu scrii un pomelnic cat ecranu, iti dai cu parerea la tot, esti atotstiitor. la toate stirile aceiasi oameni cu comentarii care duc spre politica..plm de forum

    Tratează-te. Nu ai avut parte de multe (copilărie nefericită, școală pe sărite, familie), dar afecțiunea de care suferi se poate trata.
    Spre binele celor din jur.
    PS: Ești polițist, nu-i așa? Or tati?

  3. #43
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2275
    Citat Mesaj initiat de nea caisa
    Sunt multi cai batuti animalic, fie pentru ca sunt exploatati pana la epuizare si apoi batuti , fie din obisnuinta asa-zisilor stapani, care pot fi si persoane fara nici o educatie sau discernamant. La noi calul are mai putine drepturi decat cainele vagabond, este un sclav care moare daca vrea stapanul.

    Orice țărănoi sadic poate deține și batjocori acest animal nobil. Nu am auzit niciodată ca vreun subuman din ăștia să fie pedepsit.

  4. #44
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1013

    np.. ii da amenda max 3-400 ron si peste un an iti da tie in cap pe strada, i se va parea probabil ca te uiti urat la el.. np, tipic oltenesc

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  5. #45
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4590

    Sper sa i gaseasca pe cei care au omorat bietul animal

  6. #46
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4544
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Sper sa i gaseasca pe cei care au omorat bietul animal

    Ai citit articolul ? Sau postezi de plictiseala…

    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
  7. #47
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-04-2014
    Mesaje
    43

    prea blande legile in tara asta, pentru nenorocitii astia. Doamne n-oi prinde vreodata unu pe strada ca bate un animal?

  8. #48

    Auziți, dar, până la urmă, ăștia erau țigani sau români? Că nu prea am văzut români să-și omoare caii în drum. Mai dă și țăranul, dar nici chiar așa, ca psihopații ăștia.
    O tot dăm cotită cu oltenii și moldovenii.

  9. #49

    Pusi la caruta si batuti cu biciul , arzai ar focul de nenorociti , taiati cu lama si pusa sare !

  10. #50
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3910

    PUSCARIE PE VIATA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  11. #51
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-07-2016
    Mesaje
    19

    Vai de plm. facem autopsie la un cal, iar sa facem niste analize adn pentru niste mafioti ca sa fie condamnati in dosare nu sunt bani. In ce lume traim fratilor ? Sunt de acord sa fie pedepsiti nenorocitii aia intitulati oameni care au facut fapta aia oribila, dar cam greu,a sta doar daca cineva ai vede si ai recunoaste, sau i-a pozat/filmat. In cazurile astea cu cruzimea fata de animale, e mai greu de prins autorul. Dar ca sa vi sa declari ca faci autopsie la un cal sa vezi de ce a murit e de domeniul fantasticului. mother fucker romania !!!!

  12. #52

    Ma doare sufletul pentru ceea ce se intampla animalelor. Multe le si mancati

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.