Doljeanca dispărută în Italia a fost găsită moartă

Doljeanca dispărută în Italia a fost găsită moartă

20.105
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Aurelia Daogaru, în vârstă de 36 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, dată dispărută după cutremurul produs în Italia a fost găsită moartă. Doljeanca era plecată în Italia de 12 ani și era căsătorită cu un italian. Atât femeia cât și soțul ei au fost gățiți decedați printre ruine. Aurelia Daogaru avea un băieţel de 11 ani care a scăpat cu viață.

În urma seismului din Italia doi români au decedat, patru au fost răniți și opt sunt dați dispăruți.

 

Vom reveni cu amănunte!

 



24 COMENTARII

  1. #21
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5891

    Ce-a cautat sa se marite cu broastele? Se terminasera romanii de pe fata pamantului? Asta este iar un post care o sa-mi atraga iar zeci/sute de injuraturi de la distanta Puteti sa ma injurati dar o sa ne pierdem identitatea. O gramada de romance se marita cu italieni, spanioli, nemti.

    Stiti de ce prefera broastele (italienii) romance? Va zic eu de ce fiindca dragele noastre romancute sunt sclave la italieni. O italianca daca divorteaza de un italian ii ia si casa si masina si il lasa pe drumuri fiindca asa sunt legile la ei pe cand romanca.. daca divorteaza italianu de ea.. ramane cu .. copilul in cele mai bune cazuri.

    De ce nu sunt cazuri invers. Adica italience maritate cu romani??? Aa?? V-ati gandit la asta?

    Haideti sa nu fim ipocriti si sa vedem adevarata fata a lucrurilor.
    SIncer mi se rupe sufletu’ cand vad romance sclavele broastelor. Pentru ce? Pentru niste arginti ori un trai mai bun ?? Doar asta conteaza in viata? Banii? Si daca o sa gandim logic la adevarata cauza a problemei o sa ajungem tot la.. stiti voi, parlamentari, politicieni.. scursuri din astea oficiale ca doar nimeni nu pleaca de bine din tara si da’o dracu de treaba ori de dragoste ca am vazut romance maritate cu straini urati ai dracu’… Pentru bani, pentru un trai mai bun.

    Au ajuns romancele sa fie o marfa ieftina. Chiar mai ieftina decat rusoaicele ori ucrainiencele..

    Din punctul meu de vedere si-a meritat soarta. Stiu ca par dur dar asta a fost soarta ei. A avut o moarte nasoala oricum..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #22
  3. #23
  4. #24
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4611

    Dumnezeu sa i odihneasca!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.