Ziua Limbii Române sărbătorită printr-un concert folk

Ziua Limbii Române sărbătorită printr-un concert folk

2.615
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vine acel moment când avem datoria de a ne redescopri valorile, tradiția, acele convenții ce oferă autenticitate si veridicitate unui popor. Cu ocazia aniversării limbii române vă așteptăm la un super-concert al ”Generației Folk” pe data de 2 septembrie 2016, în Piața ”Mihai Viteazul” începând cu ora 20:00. Vino și sărbătorește alături de noi, pe acorduri și prin viu grai! La mulți ani, limbă română!

 

Evenimentul organizat de către Asociația Culturală AMON în parteneriat cu Junior Chamber International Craiova vă provoacă să vă deschideți sufletește și să luați parte la un spectacol inedit, dedicat tuturor craiovenilor, de la mic la mare. Sunteți liberi să cântați alături de noi cântece patriotice consacrate peste vremuri, cât și compoziții proprii din repertoriul formației amintite precedent.

 

”Generația folk”, ”Flacara vie” sau ”Generația în blugi” sau în orice fel ați vrea să-i spuneți, este acel grup de tineri frumoși care și-a asumat responsabilitatea de a aduce voia bună cât mai aproape de oamenii simpli; este acel grup care vine să-ți amintească faptul că cel mai important lucru este să-ți simți sufletul liber, să-l lași să se piardă în emoție – o adevărată doză de folclor autentic.

 

Limba unui popor reprezintă fluxul, sângele, rădăcinile și unitate, un bun cultural ce leagă toți vorbitorii acesteia de pretutindeni. Istoria a muncit cu sârg la alcătuirea limbii române, evoluția acesteia mergând în paralel cu axa istorică în continuă expansiune, toți vorbitorii ei purtând mai departe tradiția.



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4997

    la multe veacuri!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.