O avarie lasă fără apă Aleea I Șimnic

O avarie lasă fără apă Aleea I Șimnic

2.978
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Aleea I Șimnic și Platforma Avicola Șimnic rămân fără apă până mâine la ora 12:00 din cauza unei avarii produse la conducta de aductiune Ișalnița – Șimnic, S.C. Apa a fost sistată astăzi începând cu ora 11.00. Echipele de intervanții sunt la fața locului și lucrează pentru remedierea avariei, anunță reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

 

De asemenea,  stația de tratare a apei Işalniţa va fi oprită mâine, între orele 10:00 – 16:00 pentru efectuarea de lucrări de modernizare a circuitelor tehnologice. „Utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă branșați la conducta de transport Ișalnița – Craiova pot resimți o ușoară scădere a presiunii de alimentare, dar alimentarea cu apă potabilă nu se va întrerupe“, se arată într-un comunicat de presă emis de CAO.



2 COMENTARII

  1. #1

    Conducte vechi neglijenta PSD care conduce Craiova au dus la neplaceri DRAGI Craioveni Votati oomul gospodar nu partidul hotilor ce ataca in haita de sacali numit si PSD Olguta poate renunta la Partidul hotilor si Craioveni o vor alege pe vbiata Primar APROPO chear credeti dragi craioveni ca Aceasta metropola NUMITA Banie nu va fi un ORAS European si investit ca ORAS cultural European NU partidul de sorginte Comunista PSD va da salariul si demnitate voi Craioveni sunteti demni de respect si inteligenta.

  2. #2

    Atentie Craioveni si Olteni Radio Oltenia Craiova este un Post Comunist care va manipuleaza in scop politic degradant JOS conducera postului ce traeste de la ultimul angajat si pana la director ANALELE congreselor comuniste CU ei nu veti fi nicicand europeni SCHIMBARE sau comunizm cu fata umana.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.