Olguța Vasilescu: ”Nu știu de cine e pusă această farsă la cale,...

Olguța Vasilescu: ”Nu știu de cine e pusă această farsă la cale, dar este foarte clar că e o farsă”

23.431
56
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Lia Olguța Vasilescu s-a prezentat, astăzi, la Tribunalul București unde a avut loc ședința de Cameră Preliminară – o procedură intermediară între faza de urmărire penală şi cea de judecată – în dosarul în care este acuzată de fapte de corupție. Primarul Craiovei a catalogat dosarul său ca fiind ”o farsă” și că nu știe ”de cine e pusă la cale această farsă”.

 

Potrivit avocatului Olguței Vasilescu, Radu Marinescu, la ședință s-au discutat aspecte legate de legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriu. ”Noi am spus că rechizitoriul este neconform întocmit. Se discută aspecte legate de legalitatea sesizării instanţei privind rechizitoriul. Am solicitat să fie îndepărtate mai multe probe şi legalitatea desfăşurării urmăririi penale. În primul rând, împotriva sesizării şi legalitatea sesizării urmăririi penale. Noi am considerat că denunţurile sunt neconforme cu normele de procedură. Obiectăm în privinţa respectării dreptului la apărare, obiectăm în privinţa interceptărilor din dosar, considerăm că au fost realizate cu încălcarea unor drepturi fundamentale, precum cel privitor la viaţa privată. Avem obiecţiuni de procedură care se vor discuta şi urmează ca instanţa să decidă dacă dosarul se va întoarce la Parchet sau va merge la instanţa de judecată. E o faza tehnică care presupune analiza conformităţii urmăririi penale cu garantarea drepturilor şi libertăţilor individuale”, a declarat avocatul.

 

La rândul ei, Olguța Vasilescu s-a arătat binedispusă în fața camerelor de filmat și a glumit cu reporterii. ”Astăzi suntem pe procedură de Cameră Preliminară, vorbesc doar avocații, e o chestiune de procedură la care nu mă pricep, nici nu vreau să încep să o învăț”, a declarat Vasilescu după ședință.

 

Întrebată dacă la Tribunal și-a făcut apariția și denunțătorul său din dosarul Fațada, Petre Becheru, edilul a afirmat că nu știe, pentru că nu-l urmărește pe denunțător. ”Înțeleg că el mă urmărește pe mine, eu nu am nicio treabă cu el. Dânsul este o persoană care are nevoie de ajutor și sper din toată inima să i se acorde acest ajutor. Îl ajută justiția fiindcă eu sunt aici, iar el e acasă bine-merci”, a afirmat primarul Craiovei.

 

Oricum, să știți că eu m-am simțit foarte bine plimbându-mă pe holurile tribunalului, foarte multe persoane care m-au văzut la tv, bănuiesc, au venit să-mi spună că sunt alături de mine și să țin fruntea sus, că e o porcărie foarte mare acest dosar și m-a mobilizat foarte tare”, le-a povestit Vasilescu reporterilor.

 

”Și eu și Liviu Dragnea suntem azi, în aceeași zi, în procedură de Cameră Preliminară”

 

Întrebată, ”lăsând gluma la o parte”, ce va urma, Olguța Vasilescu a răspuns:

 

Ce să urmeze? Și eu și Liviu Dragnea suntem azi, în aceeași zi, în procedură de Cameră Preliminară. Trebuie să se termine această procedură, după care urmează Tribunalul, ca să putem să intrăm pe fond, să ne judecăm. Eu abia aștept, vă spun sincer, ca să terminăm odată cu toată această farsă. Am mai fost cu Liviu Dragnea întâmplător în aceeași zi chemată și la DNA, aduceți-vă aminte când ați filmat foarte mulți politicieni, pe scara respectivă (de la sediul central al DNA n.r.). Ar fi trebuit să fiu și eu acolo, noroc că avocatul avea alt proces și ne-au chemat mai târziu, dar sunt o serie de coincidențe. Nu știu de cine e pusă această farsă la cale, dar este foarte clar că e o farsă, adică e… bătător la ochi”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Întrebată dacă va contesta interceptările din dosar, Vasilescu a răspuns că da, fiindcă ele ar fi ilegale.

 

În cazul meu sunt făcute interceptări timp de câteva luni de către SRI – nu apare nimic la dosar, iar asta înseamnă că nu a existat nimic care să mă incrimineze – și de denunțător, dar e un lucru pe care poate să vi-l spună avocatul meu. Probabil că da, le vom ataca (interceptările denunțătorului Petre Becheru n.r.) pentru că este clar că s-au făcut ilegal, în urmă cu doi ani, și nu sunt foarte relevante, adică, dimpotrivă, nu numai la adresa mea, ci a tuturor funcționarilor din primărie”, a explicat edilul.



56 COMENTARII

  1. #1

    Dute la jilava 30 ani suces

  2. #2

    Nu stiii?..de blaturile cu SRL .CET. Craiova ati spune ceva…cu firmele pt. izolarea termica ati spune ceva aaaa nici de astea nu ai habar….de ce nu lasi lumea sa-si puna centrale termice in apartamente de ce nu dai aprobari …ati spunem noi,ati iei cota parte de la ei lafel si de la firmele care izoleaza termic

  3. #3

    Nu e adevărat sa o criticam ca și nu am ști ce am făcut.. Ne meritam soarta pentru ca avem ce am votat

  4. #4

    Cred ca nu e bn dar trebuie analizat ? Centrale termice de ce nu se mai dau aprobari?

  5. #5

    A mai buna optiune pt. Craiova a fost betiva asta. Nu ca ar fi fost multe optiuni, dar totusi…

  6. #6
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2283

    Nimic nou. Olga, prin prostie și josnicie, s-a umplut iar de caca la gură. Debitează aceleași aiureli cu care ne-au obișnuit deja pușcăriabilii ceaușiști (că totul e politic, o farsă, bla, bla).
    În plus, probează încă o dată că a trecut prin facultate (chiar una de filologie!) ca gâsca prin apă și că nu e obișnuită să vorbească prea corect limba română. Citez din Olga: ”…Dar SUNT o serie de coincidențe” = Strâmbă la minte, strâmbă la faptă, strâmbă la suflet.

  7. #7

    LA PUSCARIE 5000 DE ANI, SA MOARA LARGUTISTII DE OFTICA, SA FACA SPUME LA GURA, IMPEUNA CU LARGUTA ALCOOLUTA PE CARE O LING IN CUR TOATA ZIUA. APLAUDACII GEN ANA_MARIA, MIHAI. VITEAZU, ASTIA DE AU CONTURI PE FORUM DOAR SA LINGA IN CUR MAFIA PESEDISTA.

  8. #8
  9. #9

    Ma gandesc cu tristete la tovarasele pensionare care sug moastele lui Ceausescu si Elena acum urmeaza prospatura de la Iliescu dar cred ca nu apuca, pamantul asta nu poate rabda la nesfarsit tovarasele isterice cu limbi lungi otravitoare…

  10. #10
  11. #11

    A belito ,cade ponta va cadea si ea,e bine sa te duci precum gaina in boabe pe proiectele facute de altul fraier care este santajabil si o sustine :Solo.

  12. #12

    sa vina mandatul pentru spaguta!!!!

  13. #13

    POSTACI de nik!!primarita face multe pt Craiova!!

  14. #14
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5926

    Eu macar am constiinta impacata ca nu am votat nici cu ea, nici cu psede la alegerile locale.
    Oricum si-a batut joc de Craiova pe banii fraierilor contribuabili care platesc taxe si impozite.

    Parcarea semisubterana. O hidosenie din ciment care are ghivece cu flori palite de razele soarelui reflectate de betonul incins. S-a distrus un parc si o oaza de verdeata cand s-a facut hidosenia asta unde nu parcheaza nici dracu fiindca orice parcare din lumea civilizata daca este la mai mult de 500m de unde ai treaba nu este practica.. Daca eu am treaba la mercur spre exemplu as fi imbecil sa-mi parchez masina la 600 de metri departare de unde am treaba

    Parcul Nicolae Romanescu initial a vrut sa se faca pe bani europeni dar pana la urma tot pe banii fraierilor care platesc taxe si impozite a fost facut. Practic a distrus un monument istoric international. l-a dat cu var si a facut unele lucrari inutile si EXTRAORDINAR DE SCUMPE gen canalizari si conducte parca special pentru niste viitoare vile ori restaurante prin preajma

    A asfaltat in batjucura strazile din Craiova si marile proiecte de asfaltare si modernizare s-au facut cu materiale proaste iar firmele respective au lucrat in batjocura.

    Vrea sa faca tampenia aia din sticla de la muzeul de arta care si aia tot cu bani europeni era initial proiectata dar acum tot din banii fraierilor contribuabili la bugetul local se va face.

    Plus multe multe alte tampenii pe care nu mai am chef si nici dispozitia necesara sa le enumar.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  15. #15
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9119

    Farsa e pusa la punct de politia politica denea , in baza unor denunturi facute de un nebun chior ,scrise pe hartie igienica roz .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  16. #16

    Da ce dracu de rau v,a facut ,hahalerele dracului
    Aduceti acuzatii pe care nici dna_,ul nu le aduce….
    A modernizat orasul ,il mentine curat cat se poate face intr_o tara de cacati lipsiti de cea mai elementara igiena…
    V_a plimbati javrele peste tot dar nu vad unul cu punguta si farasul
    Nu este banca fara un covor de coji de seminte .
    Dar criticati ,cacatii dracului

  17. #17

    Are memoria scurta ,uita repede cand ia spaga.Sunt martori,sunt interceptari telefonice si ea continua sa faca pe proasta.Merita pedeapsa maxima si confiscarea averilor pana la rude de gradul 2.

  18. #18

    Multa rautate,cuvinte spuse de oameni care cred ca pot judeca , pana acum DNA-ul nu are dovezi palpabile ce v-a urma vom vedea.

  19. #19

    Cacat esti tu si familia ta in mm de comunist vb frumos lingau in cur

  20. #20
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5930

    @ana maria cred ca de zeci de ori au spus aceeasi fraza.
    1.Nebun nu este omul fiindca daca era nebun era internat la nebuni sau avea cel putin un act doveditor medical care atesa ca e nebun. N-are deci nu e nebun d.p.d.v. medical.
    2. Chior este fiindca cum s-a mai spus si-a pierdut ochiul intr-o altercatie cu niste derbedei, scursuri umane.
    3. Notitele de pe hartia igienica erau o forma de protest si nu au legatura cu denunturile la DNA ci doar Olga si Gasca ei de lichele incearca sa denatureze realitatea si sa dea alt sens si alte nuante anumitor evenimente si persoane.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.