Olguța Vasilescu: ”Nu știu de cine e pusă această farsă la cale,...

Olguța Vasilescu: ”Nu știu de cine e pusă această farsă la cale, dar este foarte clar că e o farsă”

23.432
56
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Lia Olguța Vasilescu s-a prezentat, astăzi, la Tribunalul București unde a avut loc ședința de Cameră Preliminară – o procedură intermediară între faza de urmărire penală şi cea de judecată – în dosarul în care este acuzată de fapte de corupție. Primarul Craiovei a catalogat dosarul său ca fiind ”o farsă” și că nu știe ”de cine e pusă la cale această farsă”.

 

Potrivit avocatului Olguței Vasilescu, Radu Marinescu, la ședință s-au discutat aspecte legate de legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriu. ”Noi am spus că rechizitoriul este neconform întocmit. Se discută aspecte legate de legalitatea sesizării instanţei privind rechizitoriul. Am solicitat să fie îndepărtate mai multe probe şi legalitatea desfăşurării urmăririi penale. În primul rând, împotriva sesizării şi legalitatea sesizării urmăririi penale. Noi am considerat că denunţurile sunt neconforme cu normele de procedură. Obiectăm în privinţa respectării dreptului la apărare, obiectăm în privinţa interceptărilor din dosar, considerăm că au fost realizate cu încălcarea unor drepturi fundamentale, precum cel privitor la viaţa privată. Avem obiecţiuni de procedură care se vor discuta şi urmează ca instanţa să decidă dacă dosarul se va întoarce la Parchet sau va merge la instanţa de judecată. E o faza tehnică care presupune analiza conformităţii urmăririi penale cu garantarea drepturilor şi libertăţilor individuale”, a declarat avocatul.

 

La rândul ei, Olguța Vasilescu s-a arătat binedispusă în fața camerelor de filmat și a glumit cu reporterii. ”Astăzi suntem pe procedură de Cameră Preliminară, vorbesc doar avocații, e o chestiune de procedură la care nu mă pricep, nici nu vreau să încep să o învăț”, a declarat Vasilescu după ședință.

 

Întrebată dacă la Tribunal și-a făcut apariția și denunțătorul său din dosarul Fațada, Petre Becheru, edilul a afirmat că nu știe, pentru că nu-l urmărește pe denunțător. ”Înțeleg că el mă urmărește pe mine, eu nu am nicio treabă cu el. Dânsul este o persoană care are nevoie de ajutor și sper din toată inima să i se acorde acest ajutor. Îl ajută justiția fiindcă eu sunt aici, iar el e acasă bine-merci”, a afirmat primarul Craiovei.

 

Oricum, să știți că eu m-am simțit foarte bine plimbându-mă pe holurile tribunalului, foarte multe persoane care m-au văzut la tv, bănuiesc, au venit să-mi spună că sunt alături de mine și să țin fruntea sus, că e o porcărie foarte mare acest dosar și m-a mobilizat foarte tare”, le-a povestit Vasilescu reporterilor.

 

”Și eu și Liviu Dragnea suntem azi, în aceeași zi, în procedură de Cameră Preliminară”

 

Întrebată, ”lăsând gluma la o parte”, ce va urma, Olguța Vasilescu a răspuns:

 

Ce să urmeze? Și eu și Liviu Dragnea suntem azi, în aceeași zi, în procedură de Cameră Preliminară. Trebuie să se termine această procedură, după care urmează Tribunalul, ca să putem să intrăm pe fond, să ne judecăm. Eu abia aștept, vă spun sincer, ca să terminăm odată cu toată această farsă. Am mai fost cu Liviu Dragnea întâmplător în aceeași zi chemată și la DNA, aduceți-vă aminte când ați filmat foarte mulți politicieni, pe scara respectivă (de la sediul central al DNA n.r.). Ar fi trebuit să fiu și eu acolo, noroc că avocatul avea alt proces și ne-au chemat mai târziu, dar sunt o serie de coincidențe. Nu știu de cine e pusă această farsă la cale, dar este foarte clar că e o farsă, adică e… bătător la ochi”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Întrebată dacă va contesta interceptările din dosar, Vasilescu a răspuns că da, fiindcă ele ar fi ilegale.

 

În cazul meu sunt făcute interceptări timp de câteva luni de către SRI – nu apare nimic la dosar, iar asta înseamnă că nu a existat nimic care să mă incrimineze – și de denunțător, dar e un lucru pe care poate să vi-l spună avocatul meu. Probabil că da, le vom ataca (interceptările denunțătorului Petre Becheru n.r.) pentru că este clar că s-au făcut ilegal, în urmă cu doi ani, și nu sunt foarte relevante, adică, dimpotrivă, nu numai la adresa mea, ci a tuturor funcționarilor din primărie”, a explicat edilul.



56 COMENTARII

  1. #41

    Tineretu din ziua de azi oricum este pierdut… din pacate. Si nimeni nu prea mai este capabil sa-i indrepte sau sa ii indrume… pacat.

  2. #42

    Eu locuies an afara.Dar va rog sa ma credeti ca vara aceasta am ramas uimita de ce sa facut an Craiova foarte frumos ,foarte curat tinand cont de ani trecuti.Amintitiva ce era acum cativa ani pe Lipscani.Asa oameni buni nu o judecati ca alti au fost si mai si
    Eu port respect pt ce a facut an Craiova

  3. #43
    De-al casei
    Data de inscriere
     10-05-2012
    Mesaje
    317

    Oameni de genu asta ca Olguta,Ponta,Dragnea,Nastase,Iliescu,etc,exista atata timp cat exista lingai in cxr, care cotizeaza la partid an de an,luna de luna si le e frica sa ridice capul sus, ci doar le ling cxru…cum fac aia de la A3 si RTV,care sunt asi in linsul in cxr,mai sunt cate uni si aici pe CF.,era unu,un user Radu la alegeri in 2012 pe CF o ridica in slavi pe OLguta ,ca e buna,dadea replici dure la oricine o ataca ,ce mai ,un om citit nimeni nu se punea cu el si dupa alegeri nu a mai avut avtivitate pe forum,era un postac angajat sa fraereasca fraerii de pe CF s-o aleaga pe Oguta ca face treaba buna.Radu asta, lingea in cur pentru bani dar multi ling in cur de frica ca sa nu-i dea afara de la servici ca e bugetar si ia bani multi,ca de fapt bugetarii astia voteaza cu partidul,acolo e buba,bugetarii astia nu stiu alceva sa faca decat sa linga in cur partidul si mai si cotizeaza la partid,ca asa am auzit,toti bugetarii sau aproape toti, vor nu vor, de frica, ca ai da afara de la servici,cotizeaza cu bani din salariu la partidele politice,in general la PSD partidul cel mare… Presupun ca printre bugetari sunt ofiteri ,ne ofiteri acoperiti care sperie lumea ca daca nu cotizeaza sau nu tine cu partidul ai da afara de la servici sau mai rau ai acuza ca fura si ai ameninta cu asta,au diferite metode comuniste,KGB-iste sa-i manipuleze pe fraierime. Ce mai ,mafie cu increngaturi la nivel inalt,m-as mira ca DNA-ul asta sa faca ceva….vom vedea.

  4. #44
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5941

    Orice ar zice toata lumea eu nu o sufar pe Olgavskaya. Chiar daca ar arata Craiova precum Belgravistanul si ar curge lapte si miere pe conducte tot nu as suporta’o.. Are asa un fel de a vorbi si a se comporta.. de mahala, de radio sant.. niste expresii si comportament de sef de gasca de cartier..
    Daca solomonache era asa mai traditional si populist cu populara si cu Marin Sorescu (pe care a avut timp sa-l rasciteasca in parnaie) asta parca e sefa de cartel mexican.. cand merge ea asa cu mana in buzunar.. cum poceste ea frazele bagabonteste, cu ochii facuti ca Cleopatra.. ciudata rau.. s-a destramat el imperiul egiptean da’poi imperiul pedeserist ce domneste in Romania de 27 de ani..
    Daca la revolutie eu personal strigam . Ole, Ole Ceausescu nu mai e.. cand o sa o bage DNA la parnaie o sa strig si atunci Ole, Ole.. Olgavkaya nu mai e.. Asa cum am strigat si Ole, Ole Solomon la puscarie e.. .. hehe. Mai bine sa ma bucur de raul unuia decat sa ma bucur de raul unei comunitati/ oras intreg.

    P.S. Este dezastru in primaria Craiova. Chiar azi dimineata am fost sa ma interesez de niste acte care ar fi trebuit sa fie gata in 30 de zile conform legii la care functionara aia scarbita mi-a zis.. Pai am dosare din luna martie si tu il ai aici de 30 de zile si vrei sa fie gata.. Bai da’o dracu de incompetenta..

    Cand puteti dati fratilor teapa la statul asta mafiot cum puteti si cat puteti..ca merita..
    Macar pe vremea lu solomonache ma duceam in audienta cand aveam o problema si culmea am fost primit, semnat, rezolvat.. La olgavskaya sa te duci in audienta… dezastru frate..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  5. #45
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-06-2009
    Mesaje
    39

    Citat din marele inteligent koss: „Orice ar zice toata lumea eu nu o sufar pe Olgavskaya. Chiar daca ar arata Craiova precum Belgravistanul si ar curge lapte si miere pe conducte tot nu as suporta’o.. Are asa un fel de a vorbi si a se comporta.. de mahala, de radio sant.. niste expresii si comportament de sef de gasca de cartier..”

    Aici este esent tuturor postarilor tale , si a celor de teapa ta!!!

    Atat puteti, ura nascuta din golaneala, lipsa de educatie si lipsa bunului-simt, va intuneca mintile!!!

    Aveti si voi rol pe acest forum: sa injurati tot ce nu convine proprietarului acestui site!

    Apropos: spuneti voi, sa nu spuna altii, cine detine acest site? De la ce partid?

    Asa ca lasati-va de prostii, n-o mai ardeti cu independenta, nu ii acuzati pe altii de interese politice, voi sunteti primii aserviti!!!

  6. #46
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2295
    Citat Mesaj initiat de sgrig
    Citat din marele inteligent koss: „Orice ar zice toata lumea eu nu o sufar pe Olgavskaya. Chiar daca ar arata Craiova precum Belgravistanul si ar curge lapte si miere pe conducte tot nu as suporta’o.. Are asa un fel de a vorbi si a se comporta.. de mahala, de radio sant.. niste expresii si comportament de sef de gasca de cartier..”

    Aici este esent tuturor postarilor tale , si a celor de teapa ta!!!

    Atat puteti, ura nascuta din golaneala, lipsa de educatie si lipsa bunului-simt, va intuneca mintile!!!

    Aveti si voi rol pe acest forum: sa injurati tot ce nu convine proprietarului acestui site!

    Apropos: spuneti voi, sa nu spuna altii, cine detine acest site? De la ce partid?

    Asa ca lasati-va de prostii, n-o mai ardeti cu independenta, nu ii acuzati pe altii de interese politice, voi sunteti primii aserviti!!!

    Du-te de aici, băiatu’, cu țoapa și penalii tăi!
    Cei mai mulțiu de pe acest forum sunt tineri informați și dezghețați la minte, nu postaci peceriști de la PSD, piloși și plozi de șmecheri de partid. Nu sunt și nu suntem nici măcar înregimentați politic în vreun partid politic și nici postaci ai CVF.
    Tu știi bine toate astea, la fel și faptul că, deși postacii PSD au gura mare pe aici, majoritatea e de acord cu mine.
    Voi ați venit mereu la comandă sau răniți de adevărurile care s-au spus aici de sute de comentatori de-a lungul timpului, adevăruri care dezvăluie mereu fața voastră hidoasă. Adevărul doare, dar voi, în loc să vă schimbați, veniți și insultați și mințiți mereu cu tupeul ăla specific șmecherilor fără nicio urmă de moralitate în ei.
    Când nu vă convine ce spune majoritatea oamenilor inteligenți despre voi (nu votacii voștri care se bat pe pungi de mălai și tigăi) o dați pe aia cu PNL și insulte inspirate de liderii voștri hidoși și criminali.
    Chiar nu înțelegi că majoritatea celor educați, muncitori și onești din țara asta are o părere extrem de proastă despre voi? Că nu are de a face cu un forum sau cu vreun partid?…

  7. #47
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-06-2009
    Mesaje
    40

    Nu ai raspuns la intrebare: al cui este forumul?~??

    A, ba da, tocmai v-ati dat pe brazda: al unui PNL-ist!!!!

    Deci, nu e forum independent, ci doar aservit politic unui partid!

    Bai, sulea spataru, eu nu am fost, nu sunt, nu voi fi membru, nici macar simpatizant al vreunui partid, spre deosebire de voi, slugi obediente ale unui asa-zis partid, cazut in derizoriu!!!!

    Vai de voi, va mai dati si inteligenti! Oti fi aia, generatia tinerilor frumosi si liberi, aia care nu stiti pe ce lume traiti, nu munciti, pierdeti timpul pe forumuri si facebook, postati „Partikip” la orice idiotenie , dar va credeti inteligenti!!!!

  8. #48
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-06-2009
    Mesaje
    41

    Apropos, votantii aia de care vorbesti, o mare parte din ei, v-au crescut pe voi, sa ajungeti mari la stat, dar mici la sfat!!!

  9. #49
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2301

    Blablauri.
    A-propos (scrie-l așa, dacă vrei în franceză, or scrie-l apropo) de forumuri – caută un forum PSD. Ce? Nu există? …Că nu este nimeni interesat de ceva fals, cenzurat. Nu? Penelist sau nu, uite că aici au toți acces liber, indiferent de simpatii politice și chiar de limbaj. Numai să se exprime lumea liber.
    Dacă e sau nu al PNL? Nu mă interesează. Eu cred, totuși, că e al celor care-l utilizează, adică și al tău.
    Gândește-te ce ar fi dacă ăsta ar fi fost un forum al PSD, iar tu să fi venit cu textele tale, dar contra PSD. Fii sigur că nu ți s-ar fi publicat.
    Prin urmare, cu toate că toți spunem că toți sunt la fel, uite că nu e chiar așa. E MARE diferența între PNL, cu toate petele lui cu tot,și PSD = PCR.
    Și e evident că ești cu PSD, că ai apărut mereu să aperi PSD cu orice preț, pe când eu, Koss și mulți alții am criticat orice, fără deosebire.
    Și faptul că mi-ai dat rep negativă cu textul ”ești de la M10, de-ai lui Macovei” spune totul. Pentru un om normal, corect, Macovei nu e ființa perfectă, dar a făcut mult pt ca justiția să înceapă să funcționeze. Pentru unii ca tine e doar ”procuroarea comunistă” care a deranjat mafioții ”persecutați politic”. Sau ”trădătoarea de țară” pentru că a cerut ajutorul UE pentru lupta împotriva corupției și a raportat corupția la Bruxelles, așa cum e normal și cum e obligația României ca membru UE. Dar parlamentarii ”patrioți” ai PSD nu sunt trădători, deoarece ei dădeau date false UE și dormeau cu anii în scaune până la ridicarea salariului de parlamentar european. Niște habarniști și paraziți fără carte și cu diplome de hârtie igienică.
    N-aveți niciodată argumente pentru ce ziceți. Dar niciodată. totul la voi e numai laudă ca în Coreea de Nord, stadioane cu cârpe roșii și zeci de mii de țărani aduși cu japca sau cu țuica și minciuni ordinare despre cei care vi se opun.
    Nu-i nici PNL după gustul meu, dar e mare diferența. Iar în PSD nu o să vezi niciodată intelectualii adevărați ai acestei țări.
    Chiar nu te-ai întrebat niciodată de ce intelectualii de clasă ai țării nu merg la PSD? Chiar sunt toți niște proști și peneliști pentru tine?
    Vouă nu vă dă asta de gândit? De 100 de ani încoace toți intelectualii români sunt la centru, la dreapta, dar nu la PCR sau PSD (poate numai cu forța, să scape de moarte). De ce s-ar băga niște oameni deștepți, culți și patrioți într-un partid înființat de dușmanul nr 1 al României, adică de Rusia, și condus de agenții Moscovei?

  10. #50
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-06-2009
    Mesaje
    42

    Intelectuali de clasa????? Rad cu pofta acum! Da-mi exemple cu cei care au mers la PNL, dar PNL asta „restructurat” din temelii de Alina, si la M10, ala de care eu nu am pomenit niciodata, dar vad ca acum te lauzi cu el!!!!

    Monica Macovei, mare aparatoare a dreptatii????

    Acum serios, ce fumezi?

  11. #51
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2302
    Citat Mesaj initiat de sgrig
    Intelectuali de clasa????? Rad cu pofta acum! Da-mi exemple cu cei care au mers la PNL, dar PNL asta „restructurat” din temelii de Alina, si la M10, ala de care eu nu am pomenit niciodata, dar vad ca acum te lauzi cu el!!!!

    Monica Macovei, mare aparatoare a dreptatii????

    Acum serios, ce fumezi?

    Nu citești cum trebuie . Am scris că nu au fost la stânga, de-a lungul vremii. Că au fost la centru, dreapta, extremă dreapta, dar nu la stânga.
    N-am scris că sunt acum în PNL, automat. De multe ori participă ocazional la ceva, dar nu se înscriu în PNL. Ceea ce nu fac deștepții de la Stânga. ei mereu sar să ocupe postul și se înscriu la partid.
    Tu chiar vorbești serios?? E notoriu faptul că, de două secole încoace, marii români nu au fost de stânga. Au fost intelectuali de stânga, dar nu chiar de mare valoare. Și au fost niște rătăciți care și-au dat seama de eroare prea târziu, iar uneori au plătit cu viața (de ex, Pătrășcanu).
    Și PSD e partid social-democrat? Pe bune? Mie-mi place și social-democrația, e nevoie de asta, chiar mare nevoie. Dar PSD nu e asta, din păcate pt noi.
    Treziți-vă, frate. Corupți, necorupți, deștepți sau nu, separați-vă de PSD-ul ăla, de agenții Rusiei! De Iliescu, Năstase, Dragnea, Ponta.
    Faceți alt PSD, românesc, altfel va fi mereu rău. Lăsați-i naibii să se ducă la Moscova, în fundul Teleormanului, unde vor. Faceți un partid social-democrat românesc.
    PS: Totuși, e absurd să susții că PSD e partidul elitei, al culților, iar PNL e cel al celor fără școală. E ilar.
    A, că de ce nu vezi forumuri și IT pesedist: e simplu! Cei de la PSD nu știu să facă așa ceva , adică IT, site, program etc. Tre’ să le facă unul cu diplomă de Spiru, iar ăla se chinuie să copieze și să fure de pe internet.
    Până la urmă e plătit tot un băiat ca Becheru să le facă treaba pe internet hahah!

  12. #52
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5952
    Citat Mesaj initiat de sgrig
    Nu ai raspuns la intrebare: al cui este forumul?~??

    A, ba da, tocmai v-ati dat pe brazda: al unui PNL-ist!!!!

    Deci, nu e forum independent, ci doar aservit politic unui partid!

    Bai, sulea spataru, eu nu am fost, nu sunt, nu voi fi membru, nici macar simpatizant al vreunui partid, spre deosebire de voi, slugi obediente ale unui asa-zis partid, cazut in derizoriu!!!!

    Vai de voi, va mai dati si inteligenti! Oti fi aia, generatia tinerilor frumosi si liberi, aia care nu stiti pe ce lume traiti, nu munciti, pierdeti timpul pe forumuri si facebook, postati „Partikip” la orice idiotenie , dar va credeti inteligenti!!!!

    PARTIKIP !! hahaha

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  13. #53
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5953
    Citat Mesaj initiat de sgrig
    Apropos, votantii aia de care vorbesti, o mare parte din ei, v-au crescut pe voi, sa ajungeti mari la stat, dar mici la sfat!!!

    Bunica-miu era din asta de vota cu trandafirii.. pana si-a pierdut juma de avere la Caritas de mana cu strabunica-miu, amandoi 2 glogi.. Oare in ce vile firme si afaceri or fi banii de la Caritas la ora asta??
    Strabunica-miu a murit de inima rea ca isi mai cumpara 100 de hectare de pamant si isi mai facea doua case de banii aia si bunica-miu… well nu a mai votat cu trandafirii, de fapt nu a mai votat cu nimeni de atunci in colo la nicio alegere fie ele parlamentare, locale, europarlamentare, prezidentiale etc.
    Strabunica-miu a murit de inima rea probabil ca a mai prins o stabilizare financiara (daca stii ce e aia) demult cand era mai tanar si atunci si-a pierdut toti bani ca s-au devalorizat peste noapte.

    Ce au facut 27 de ani de Pesede asupra Romaniei.? ei bine i-au furat terenurile, padurile si acum probabil o sa stau eu ca un idiot ce sunt sa ma lupt prin instante cu hotii neamului.. adica cu astia de la Pesede de o sa-mi vina rau. Uite de asta nu sufar Pesede si nu o sa sufar niciodata fiindca am trait pe pielea mea ce poate sa faca aceasta caracatita.

    Asa ca cei ce m-au crescut au fost niste prosti tata.. Si taica-mio care a iesit la revolutie a inceput sa-l planga pe Ceausescu.. cum dracu sa-l plangi ba pe Ceausescu… a da.. poti sa te apuci sa-l plangi pe martalog cand vezi ce dezastru au facut astia cu tara asta.. desi sa-l plangi pe Ceausescu e o blasfemie, cateodata nu mai stii ce sa faci si esti in deruta psihica in tara asta.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  14. #54
    De-al casei
    Data de inscriere
     10-05-2012
    Mesaje
    318

    Voi nu v-ati luat negativ de la partidele politice,ca eu mi-am furat unu,iauzi ma pune sa citesc carti….mari panarame sunt la conducerea tarisoarei ,astea o sa fie vai de capu nostru.

  15. #55
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5978

    Lasa ca sunt bune si negativele . Minus cu minus face plus

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  16. #56
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1021

    largutza nu stie si nu intelege nimic, singura farsa este ca ne-am pricopsit cu ea primar !! sa va stea-n gat astora de ati votat-o !!

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.