Coliziune în curbă, la Pielești, între un TIR și o mașină (Foto)

Coliziune în curbă, la Pielești, între un TIR și o mașină (Foto)

19.907
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe D.N. 65, în localitatea Pielești, pe fondul neatenției și al vitezei. Din datele poliției, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, care conducea un Ford, dinspre Balș către Craiova, nu a redus viteza de deplasare în curbă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un TIR condus din sens opus de un tânăr de 28 de ani, din sat Cartojani, județul Giurgiu. DSC_0042

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma impactului mașina mică s-a răsucit și a fost lovită și în partea din spate. De aici a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului de 55 de ani și pasagerei din același autoturism în vârstă de 16 ani.

 

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au efectuat primele cercetări, stabilind că persoanele implicate în evenimentul rutier nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene pentru a se stabili cu exactitate mecanismul de producere al evenimentului rutier.

 



26 COMENTARII

  1. #1

    Dobitoc ca multi altii care se cred zeii soselelor,in mortii lor…

  2. #2
  3. #3

    Ford-ul ala mic este autoutilitara?

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-09-2007
    Locatie
     In the back of my mind....
    Mesaje
    460

    Ori nu stiu eu ce inseamna o autoutilitara dar sa-mi trag palme daca ala nu seamana cu un TIR….

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5925

    Este vorba despre un tir si o masina mica . Cat de idiot sa fii incat sa sari cu masina in rahatul ala de curba de la Pielesti. Ar trebui sa se numeasca curba prostilor si sa puna gaborii romani acolo indicator cu blinkere pe care sa scrie „daca stii ca esti prost/proasta redu viteza in curba !!”
    Am mai zis eu la cat de prosti si idioti sunt soferii romani, in curba aia o sa mai fie zeci poate sute de accidente.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6

    si TIR-ul ala mare tot atat de autoutilitara e ca si fordul …

  7. #7

    Si dupa mare chestie cu autoutilitarele … sa imi trag palme daca nu asta seamana cu accident din spate mai repede decat intrare pe contrasens

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-05-2009
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    32

    Deci,dupa ce am citit acest articol de 3 ori,am inteles ca s-au lovit 2 autoutilitare. In fotografii se vede clar un tir si o masina mica. Oare,stau si ma intreb,cel sau mai degraba CEA care a scris articolul,nu stie a diferentia o autoutilitara de o masina mica si de un tir? Vai de ei,jurnalistii lu’ peste.

  9. #9

    Ana maria asta de a scris articolul este cam mioapa la ea toate masinile sunt autoutilitare

  10. #10
    Ami
    Spammer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2252

    Nu ma pricep la masini. E bine ca aveti simtul observatiei. Nu stiu, asa a dat politia. Sunt de acord ca in poze se vad un tir si o masina. Cand am mai scris TIR, ati zis ca e autoutilitara. Asa ca acum am scris fix ce-a zis politia.

  11. #11

    Heeei, am astigmatism, nu miopie!

  12. #12

    Autoutilitară este clasa ce desemnează un autovehicul inferior autocamionului, destinat doar transportului de mărfuri de cantitate mică, uneori asociată furgonetei. Autoutilitarele se împart în camionete, furgonete și camioane sub forma unor pick-upuri mai mari.

  13. #13

    Eu cred ca mai repede încurcă fotografiile … pune mâna și verifica … pe lângă faptul ca nu apare nici o utilitara … arata și de parcă tirul ar fi intrat în spatele Fordului … nu impact frontal cu mașina care vine din contrasens ca în descrierea din articol

  14. #14

    Serios, lăsând gluma la o parte, așa este. A fost o greșeală în informare, o să o remediez. Este un TIR și o mașină. Titlul este indexat pe FB și nu mai poate fi modificat.

  15. #15

    Ia spart „curu” la Ford ))

  16. #16
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5928

    Probabil fordul s-a invartit si a avut noroc ca a dat cu spatele in tir si a mai amortizat impactul ca altfel.. era cu decese stirea asta..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  17. #17
    Junior
    Data de inscriere
     13-11-2012
    Mesaje
    60

    A făcut praf Forduletul…

  18. #18
    Junior
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    63

    Ar trebui sa se puna chestii care reduc viteza in acea curba. Am auzit de zeci de accidente acolo, deja parca ar fi ceva la misto dintr-un film!

    Sa incercati sa AJUTATI colegii de pe forum. Lumea vine aici sa si invete ceva. Daca un utilizator primeste glume si raspunsuri ironice, nu va invata nimic, iar pe viitor va va raspunde cu aceeasi moneda.Sa le multumiti celor care va ajuta. Un simplu multumesc il face pe cel care a ajutat sa se simta bine si sa repete gestul si pe viitor.'Vorba dulce mult aduce.'
  19. #19
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5009

    asa ne omoara nevinovati.astfel de idioti iti sterg familia

  20. #20

    Viteza radare fixse ideale nu se intampla

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.