Horia Brenciu & HB Orchestra Live concertează la Craiova

Horia Brenciu & HB Orchestra Live concertează la Craiova

7.438
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 28 octombrie la Sala Polivalentă din Craiova, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi și momente surprinzătoare.

 

Toamna asta vom avea multe de cântat, mulți prieteni de revăzut și o groază de lume de îmbrățișat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”,în care am scris o mulțime de piese noi și în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat și mai mult de țară și m-a făcut să-i iubesc și mai mult pe români. De pe 6 octombrie până pe 5 noiembrie, fiecare seară de concert va fi unică și va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aștept să ne vedem”.

 

Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

 

Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

 

Horia Brenciu & HB Orchestra – Live în concert! Vineri, 28 octombrie, ora 19:30, la Sala Polivalentă din Craiova. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente (tel. 0724.296.308), la Agenția Teatrului Național Marin Sorescu și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, ticketnet.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 80, 50 sau 30 de lei. 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3966

    SUPER MERGEM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5946

    Eu am deja 2 bilete. Le-am castigat la o tombola

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.