Craiova: Zeci de amenzi, la trecerile de pietoni

Craiova: Zeci de amenzi, la trecerile de pietoni

6.382
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO
Efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat, ieri, o acțiune, pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversarea străzii regulamentar.
Polițiștii rutieri au constatat în doar câteva ore 55 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 10.500 lei, dintre acestea 23 fiind aplicate șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.
De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile 24 permise.


2 COMENTARII

  1. #1

    Ramane craiova fara bani si soferi fara carnete pietoni fara banuti de facturi.

  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.