Judecătorii Tribunalului Dolj cer demisia ministrului Justiției. Magistrații amenință cu blocarea instanțelor

Judecătorii Tribunalului Dolj cer demisia ministrului Justiției. Magistrații amenință cu blocarea instanțelor

7.028
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Protest la Tribunalul Dolj. Magistrații poartă banderole albe, iar de pe 12 septrembrie amenință cu blocarea cauzelor care nu sunt urgente. Magistrații sunt nemulțumiți de salarizare și cer demisia ministrului Justiției.  „Având în vedere modalitatea în care puterea executivă înţelege să nu aplice prevederile legale: faptul că nu se aplică deloc hotărâri date în dezlegarea unor probleme de drept de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, deşi obligatorii – Decizia 32/2015 –, că hotărârile date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în recursuri în interesul legii se aplică greşit şi cu nerespectarea prevederilor legale care le reglementează efectele, că de multă vreme prevederile legale se aplică diferenţiat şi discriminatoriu de ordonatorii principali de credite, că nu se pun în executare hotărâri judecătoreşti cu caracter executoriu şi că se emit ordonanţe de urgenţă de către Executiv cu încălcarea competenţei de legiferare a acestuia, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj a decis iniţierea unui protest”, se arată într-un comunicat de presă emis de Tribunalul Dolj.
Margistrații vor purta banderole albe până mâine, iar de pe 12 septembrie se vor  pronunţa doar în cauzele cu termen foarte urgent în materie penală şi în materie civilă, restul dosarelor vor fi amânate.


8 COMENTARII

  1. #1

    Au tupeu magistratii doljeni!Mai bine ar veni CSM,sa le verifice solutiile date,in cauze de proprietate privata,si sa-i dea afara din Magistratura!

  2. #2
  3. #3

    Care Judecatori cer acest lucru ? Judecatoarea Liliana Lazar mamicuta lui Andrei Lazar ,cel care a injunghiat un barbat si ea cere demisia?Tatal falsificatorului de carduri Iustin Covei ,Judecatorul Marin Covei si el vrea demisia? Judecatoarea Carmen Mladen ,santajista si ea vrea demisia? Judecatoarea Veronica Carstoiu cea care a primit mita 630.000euro de la Dinel Staicu si ea vrea demisia?Voi cereti demisia,voi care sunteti manjiti de mafia din Craiova ,voi care aveti mainile murdare ?

  4. #4

    Daca as fi ministru justiției v- as trece in șomaj jigodiilor!O Craiova plina de mafioți care înșală lumea si le ia banii !SOMAJ va trebuie ca aveți prea multa influența si tupeu!

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3969

    Mare tupeu pe ei.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5945

    Adevarul este ca la Craiova este cuib de infractori si in Tribunal si in Judecatorie..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  7. #7

    Doamne Dumnezeule cine sa gaseste sa se planga !!!!!!! Tocmai cei din Craiova? Cat tupeu sa ai bai nene?

  8. #8

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.