Consiliul Judeţean Dolj dă 5,8 miliarde la deszăpezire

Consiliul Judeţean Dolj dă 5,8 miliarde la deszăpezire

487
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Judeţean Dolj intenţionează să aloce 580.000 de lei celor 104 comune din judeţ care au cheltuit bani din fonduri proprii pentru deszăpezire. “Am decis să propunem în prima şedinţă de consiliu judeţean, care va avea
loc săptămâna viitoare, un proiect de hotărâre prin care să alocăm bani din fondul de rezervă al CJ Dolj tuturor celor 104 localităţi rurale, în funcţie de numărul de sate componente al fiecărei comune. Localităţi precum Melineşti, Goeşti sau Argetoaia, care au un număr considerabil de sate aparţinătoare, vor beneficia de o sumă mai mare de bani, în jur de 10.000 de lei, în timp ce localităţile mai mici – de o sumă de minim 5.000 de lei”, a spus preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa. Acesta apreciezaă că primarii doljeni au arătat că se pot mobiliza în condiţii vitrege. „A fost cea mai grea iarnă din mandatul meu. Vreau să-i felicit pe mulţi dintre primarii doljeni care, din puţinul pe care l-au avut la dispoziţie, au găsit posibilitatea de a-şi cumpăra utilaje pentru primărie. Pe o parte dintre aceşti primari i-am văzut pe tractor, pe câte o uliţă a unui sat, încercând să facă un culoar de trecere. Au fost eforturi deosebite făcute şi de oamenii de la societatea noastră de drumuri şi poduri. Nu pot să spun că totul a fost perfect, dar vreau să le muţumesc acestor oameni care uneori au dormit într-un tractor, încălzindu-se la câte o butelie de gaz doar pentru a putea ca dimineaţa să-ş i reia activitatea cât mai devreme”, a mai afirmat preşedintele Prioteasa.

 

Nouapresa.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.