Cinci craioveni, nominalizați la Gala internațională TOYP a JCI (Video)

Cinci craioveni, nominalizați la Gala internațională TOYP a JCI (Video)

6.060
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Proiectul internațional JCI TOYP, desfășurat în acest an și în România, a trecut în etapa de evaluare a nominalizărilor completate pe website-ul toyp.jciromania.ro pâna la 01 septembrie 2016. 59 de candidaturi au fost înscrise și validate, dintre care cinci sunt ale unor craioveni: Adina Marina Calafateanu, Adina Constantinescu, Ema Drâgnei, Lucian Popa și Teodor Matican.

 

Prin intermediul organizațiilor locale JCI din România, dar și cu sprijinul ONG-urilor partenere: Federația VOLUM, AIESEC, KIWANIS, Teach For Romania, American Councils For International Education, Fundația Leaders, Best Bucharest, Asociația Young Initiative, Fundația Națională a Tinerilor Manageri au fost înscrise și validate 59 de candidaturi.

Cea mai frumoasă recunoaștere poate veni din partea semenilor noștri. Am fost plăcut surprinși de numărul mare de aplicații și am descoperit, printre noi, oameni care trăiesc valorile organizației noastre și îi sprijină pe cei din jurul lor să devină mai buni”, a declarat Diana Mardarovici, președinte JCI România 2016.

 

Lista persoanelor nominalizate poate fi vizualizată pe pagina proiectului: toyp.jciromania.ro/nominalizari.

 

Scopul proiectului de a promova tinerii (18 – 40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate a fost atins. Comunitatea s-a implicat în identificarea modelelor pentru noua generație. “Tinerii români sunt extraordinari și merită recunoașterea noastră atât la nivel national, cât și internațional. Pentru echipa JCI România, TOYP reprezintă ocazia de a oferi inspirație și motivație pentru o generație de oameni creativi, inteligenți, performanți și ambițioși. Prin exemplele oferite de nomilalizați, România va deveni mai bună!”, spune Diana Mardarovici.

 

Evaluarea se va realiza în două etape. “Într-o primă fază, reprezentanții organizațiilor noastre locale implicate în proiect: București, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Craiova, Constanța, Ploiești, Brașov și Timișoara vor analiza aplicațiile și cu ajutorul instrucțiunilor din ghidul internațional vor selecta finaliștii cu punctajul cel mai mare. Cei 20 de finaliști vor fi anunțați și prezentați pe website-ul proiectului pe data de 12 septembrie”, a precizat Oana Radu, coordonatorul proiectului JCI TOYP România 2016. “Indiferent de rezultate, toți participanții înscriși în proiect sunt lideri ai generației lor, apreciați prin rezultatele și implicarea lor”, a subliniat Oana.

 

Etapa a doua a evaluării, realizată cu ajutorul juriului format din cinci persoane, reprezentanți ai JCI, antreprenori, persoane publice sau reprezentanți ai partenerilor, se va desfășura în perioada 12.09 – 24.09. Juriul va evalua finaliștii pe baza a trei criterii generale, și anume: 1) Cât de bine candidatul exemplifică valorile JCI; 2) Măsura în care realizările candidatului sunt în beneficiul comunității, națiunii sau lumii; 3) Cum reușește candidatul prin realizările sale și prin modul său de acțiune să devină model pentru alții.

 

Gala de premiere a celor zece finaliști pentru România va avea loc la Iași, pe 8 octombrie 2016. Ceremonia, parte a programului Conferinței Naționale JCI România (06 – 09 Octombrie) va fi un prilej de întâlnire a antreprenorilor, autorităților, voluntarilor și partenerilor implicați în susținerea valorilor românești. 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.