Olguța Vasilescu va candida la alegerile parlamentare

Olguța Vasilescu va candida la alegerile parlamentare

13.355
64
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, joi seara, la emisiunea Punct Ochit, de la Oltenia 3Tv, că va candida la alegerile parlamentare de la sfărșitul acestui an, potrivit site-ului punctochit.info.

 

Anunțul nu face altceva decât să alimenteze zvonurile potrivit cărora primarul Craiovei vrea să ajungă în Parlament, unde ar căpăta imunitate în contextul acuzațiilor de corupție pentru care a fost deja trimisă în judecată. Pe de altă parte, poate fi doar o strategie de pre-campanie pentru a convinge electoratul să voteze lista PSD la alegerile din iarnă.

 

“Candidez la Camera Deputaților dar rămân în continuare primar. Îi rog pe craioveni să voteze lista PSD la alegerile parlamentare pentru că un primar fără un Guvern favorabil nu poate face prea multe”, a precizat Olguța Vasilescu, mai notează punctochit.info. Conform aceleiași surse, întrebată în ce condiții ar putea renunța la mandatul de primar, Olguța Vasielscu a spus: ”Doar dacă mi se va propune o funcție din care să pot face mai mult pentru Craiova”.



64 COMENTARII

  1. #1

    De ce? Imunitatea parlamentara in fata anchetelor trebuie ridicata de colegi. Hmmm…

  2. #2
  3. #3

    ca sa scape de parnaie? Cata nesimtire….

  4. #4

    Vrea sa ajute Craiova, sub imunitate parlamentara.
    Va lua de la cei bogati si va da Craiovei sarace.
    Votati PSD si Olguta Hood.

  5. #5

    Ne-a distrus parcul aceasta femeie

  6. #6

    O mizerie, sunt sigur ca exista o gramada de prosti care sa o voteze……

  7. #7

    Cat tupeu la nesimtita ! S-a bagat in politica sa faca bani si o doare in cu….de faptul ca acesti bani sunt ai romanilor. Iar chestia cu Robin Hood …..ma faci sa rad..,..o sa is bani de la Ponta sau de la Dragnea sau Ghita ….si ne mai face o clopotnita…..hi….hi….hi……putoarea.

  8. #8
  9. #9

    Hahahh …. da ce crezi ca-i vreo haiduca. …

  10. #10
  11. #11
  12. #12
  13. #13

    Taran prost si spiritual ce te crezi

  14. #14

    Cum anihiläm caracatita PSD si PNL? Ne-au distrus tara

  15. #15

    Gata boss,te trece doamna la o prima mica.Ti-ai făcut datoria săptămâna asta

  16. #16

    Pascu Dumitru Mitel mare domn de la oras

  17. #17
  18. #18

    E o șmecherie gândită:
    1. Imunitate ca parlamentar
    2. Dacă nu va avea nevoie de imunitate, va renunța la postul de parlamentar în favoarea unui coleg de la PSD (pt care va face practic campanie, dar sub numele ei) care nu ar fi avut șanse să câștige locul.
    Însă s-ar putea ca mulți din colegii dumneai să nu fie de acord s-o lase să candideze. De ce? Păi sunt și alții, destui, la PSD care au șanse să câștige fără ajutorul ei și PSD nu prea mai are chef de încurcături cu DNA și în următorul parlament.
    Dacă PSD gândește altfel înseamnă că nu-i duce mintea deloc.
    Dacă va pica Olguța, atunci PSD primește o lovitură mare.

  19. #19

    O hoata aia este nimic nu a făcut în oras

  20. #20

    ok, nu prea mi-aduc aminte cum este cu locul rămas vacant..Se organizează din nou alegeri, parcă..Dar, oricum, contează să încălzești locul și votanții pentru altul fără șanse.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.