Craiova: Poliția a acționat în zonele cu accidente rutiere

Craiova: Poliția a acționat în zonele cu accidente rutiere

5.171
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

Efectivele Serviciului Rutier au organziat și executat o acţiune, duminică, 11 septembrie, pe principalele drumurile naţionale şi europene, dar și în Craiova în scopul prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză. 

 

Polițiștii au acționat în special în locurile în care au fost înregistrare evenimente rutiere. Astfel, în cursul acțiunii de ieri, au fost constatate și aplicate 158 sancţiuni contravenționale, de peste 36.100 lei, dintre care 100 pentru viteză. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării 4 permise de conducere.

 



6 COMENTARII

  1. #1

    Bah fratailor, sunt niste hotomani si o mentalitate de oameni hoti , pandari , pitulati prin coclauri gata sa te okiasca.
    In 5 minute am prins 3 radare in craiova : mai nou la spitalul militar, apoi la Vama catre selgros si vis a vis de Mat. Am fost in Grecia si nici la dus si nici la intors nu am vazut decat 2 echipaje in Bulgaria si la noi in 5 min 3 radare. Doamne ce animale suntem!
    Nu se poate asa ceva. Vanatorilor! Cu ochii pe jegmanit, pe facut bani. Nu zici nimeni sa nu te opreasca mai ales pentru alcool,dar sa te vanseze la fiecare km….. parca am fi numai infractori. RUSINE si Halal!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4649

    Bine zis:vanatori )

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    174

    Pandari comunisti sau progeniturile lor

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  4. #4

    Atit stiu milogii sa stea la pinda sa isi facă norma la amenzi.Martalogii dracu de gabori jegosi .

  5. #5

    Acestia previn si unele accidente,nu numai dau amenzi.Nu toti trebuie bagati in aceeasi oala.Daca am respecta legile si regulile rutiere,nu cred ca ar avea motive sa dea amenzi.

  6. #6

    Ai dreptate dar de cele mai multe ori fac pinda japca pe fata .sunt sofer si observ asta zilnic

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.