Magistrații Tribunalului Dolj protestează și judecă doar cazurile urgente

Magistrații Tribunalului Dolj protestează și judecă doar cazurile urgente

5.909
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Magistrații Tribunalului Dolj judecă, începând de luni, 12 septembrie, doar cazurile urgente în materie penală și foarte urgente în materie civilă. Aceștia solicită Guvernului Cioloș să pună în executare hotărârile judecătorești și cer demisia ministrului Justiției. Protestul va dura până la adoptarea unei hotărâri a Adunării generale a judecătorilor Tribunalului Dolj.

 

Magistrații doljeni susțin că de multă vreme ordonatorii principali de credite aplică prevederile legale în mod diferențiat și discriminatoriu, nu se pun în executare hotărâri judecătorești cu caracter executoriu și se emit ordonanțe de urgență de către Executiv cu încălcarea competenței de legiferare a acestuia.

 

Judecătorii Tribunalului Dolj mai solicită sesizarea Avocatului Poporului pentru a iniția controlul de constituționalitate a OUG 43/2016 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, ca președintele CSM să ceară CCR să constate existența unui conflict între puterile statului, adoptarea Memorandumului trimis de ANR și UNJR, precum și demisia ministrului Justiției.

 

Din data de 12 septembrie se vor lua în pronunţare doar cauzele având ca obiect – cauze cu termen foarte urgent in materie penală (măsuri cu termen) şi în materie civilă, în celelalte tipuri de cauze urmând a se acorda termene“, a precizat Daniel Stancu, purtător de cuvânt din cadrul Tribunalului Dolj.



9 COMENTARII

  1. #1

    Pentru ce protesteaza? Ca au masini de zeci de mii de euro, case de sute de mii si sunt complet rupti de realitate?

  2. #2

    Pentru ce protesteaza,ca nu mai pot inchide ochii la hotiile mafiei din Craiova ? Se fac controale cumva pe la voi si sunteti deranjati ?La ordinul lui Dragnea ,Ponta,Udrea si a mafiei politice care a jefuit Romania actionati ? Cum se face ca oamenii normali din tara asta sunt de acord cu reformele Ministrului Justitiei ,iar voi Judecatorii ,nu ?

  3. #3

    Mizerabilii !! LA PIOVRA din Craiova !

  4. #4

    Protestează ca au salarii nesimțite și nu le convine ca au un ministru care pune lucrurile la punct

  5. #5

    Pai da si alea sunt in care s-a furat o gaina un tel. etc.

  6. #6

    Au salariul minim pe economie, iiar pensiile lor sunt o mizerie, Doamne ce-i compătimesc pe magistrați , sunt muritori de foame….ar trebui imediat instituita o cheta publica pentru ai ajuta…, daca-i cazul cedez jumătate din pensia mea , sunt capabil de orice sacrificiu pentru ai ajuta pe acești slujitori ai dreptății năpăstuiți printr-o retribuție mizeara…dar o buna parte din populația acestei tării care trăiește intr-o sărăcie lucie, ce greva sa facă ???

  7. #7

    Oricum la ei în proces durează ani de zile …..o amânare de câteva luni e pistol cu apa !

  8. #8
  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5967

    Justitia din Craiova este praf si pulbere din pacate

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.