Starbucks deschide prima cafenea din Craiova pe 20 septembrie

Starbucks deschide prima cafenea din Craiova pe 20 septembrie

14.166
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Prima cafenea Starbucks din Craiova se va deschide pe 20 septembrie, incepand cu ora 09:00, în Mercur Center, în parteneriat cu AmRest. Iubitorii de cafea din oraș vor avea ocazia de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare. starbucks 4

 

Cafeneaua Starbucks din Mercur Center a fost proiectată pentru a reflecta comunitatea pe care o va deservi și pentru a celebra istoria Starbucks, prin caracteristici principale de design si simboluri definitorii ale frumoaselor lucrări de artă din lemn ce onorează istoria și agricultura cafelei.

 

Cafeneaua va fi deschisa la parterul centrului comercial, intrarea principala si va dispune si de o terasa exterioara. [Starbucks este un brand foarte popular în România, un loc de întâlnire preferat pentru iubitorii de cafea. Vom continua să construim în țară mai multe cafenele frumoase pentru a aduce experiența Starbucks cât mai aproape de toți clienții”, a declarat directorul regional Amrest, Mateusz Sielecki. starbucks 1

 

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București – Plaza România. În prezent, există 21 de cafenele Starbucks în țară: 13 în București, una în Cluj – Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, una în Brașov și două în Iași. Brand-ul este operat de AmRest în baza unui contract de licență cu Starbucks începând din luna iunie 2015, când AmRest a achiziționat anteriorul operator Starbucks din România.



22 COMENTARII

  1. #1

    La cum sunt majoritatea craiovenilor increzuti sigur o sa aibă succes . În prima săptămână va veni toată lumea să facă poze la pahare .

  2. #2
  3. #3

    in primul rand sunt foarte bune… Si cred ca majoritatea au fost deja in alt oras.

  4. #4

    Trebuia sa apara si ceva hatereala la comentariu . Cine naiba a zis ca sunt cafenele proaste ?

  5. #5

    Asta ne mai lipsea,ca in rest avem tot ce ne trebuie in Craiova .

  6. #6

    O să dea năvală precum Tătarii )))))) toți fitosii

  7. #7

    Mai are rost sa vorbesti despre ethical consumption in Romania? Cate nenorociri fac astia de la Starbucks in lume… La romani nu conteaza, dau navala ca oile. Stiti cat platesc impozit la stat? Nu numai ca ii lasati sa va bage mana in buzunar, dar mai faceti si top-up… Nu ar fi mai bine sa sprijiniti vreo cafenea locala? O fi una cat de cat ok pe-acolo. Dar deh, e de bon ton… Pentru fiecare leu cheleltuit la fuckbucks astia, doar 10 bani se intorc in economia locala. Spor la fudulie….

  8. #8

    Super! ma bucur ca o sa avem Starbucks in Craiova!

  9. #9

    Acum o sa poata toate lesinatele sa-si dea #starbucks , #cecool.

  10. #10
  11. #11

    Ionut, ieteteteeeeee unde ne vom vedea noi data viitoare )) Laura

  12. #12

    Imi ziceți cand ajungeți la Craiova.. Si.. Vom fi acolo

  13. #13

    Abia astept sa dau 10 lei pe o cafea pe care o pot lua cu 2 lei de la automatele Tchibo.

  14. #14

    Se terminasera firmele din Craiova si ramasese spatiul gol in Mercur…De ce va vindeti pe 3 lei?Toate multinationalele astea straine de tara noastra ne sug sangele.Exista vre-un lant de hipermarket-uri romanesc in tara noastra? nici unul!astia vin aici sa-si vanda marfa lor,nu cea produsa de firmele romanesti care mor de foame si inchid rapid.de-aia avem preturi mari,cumparam marfa importata e normal ca sa platim la preturi Occidentale atata timp cat 99% din ce consumam e produs acolo ,nu aiciDaca ar incerca un producator roman sa deschida un aprozar cu legume si fructe bio produse de el langa o multinationala…ar umbla ani pentru aprobari ,i-ar pune bete in roate pana ar renunta singur.Asta e politica greilor din UE sa creasca ei imbolnavindu-i pe altii…

  15. #15
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5966

    A mai acaparat o aripa a ocultei mondiale Craiova. Fac ceva pe starbucks. Nici nu beau cafea. Ati vazut cate declaratii controversate a dat CEO’ul starbucks si in cate scandaluri au fost implicati? Cautati pe google.
    Au facut pederastii astia de la starbucks cafenea in Craiova… I don’t give a shit !!

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  16. #16

    Recomand cu caldura CAP Gurbanesti. Par a face o treaba excelenta… Organic si local.

  17. #17

    Nimic pozitiv in comentarii, deci o beau tot la prietenii mei.

  18. #18

    Ma ingramadesc, scumpa si proasta, pt figuri eftine evident, nu face nici macar 5 lei dar 12.9 cat am dat in Timisoara acu 2 ani.

  19. #19
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-09-2016
    Mesaje
    7

    VAI … sunt ud si in extaz, cand am auzit ca vin astia sa dea cafea si craiovenilor. Sa vezi si sa nu crezi, nu avea lumea unde sa bea cafea pana acum, sa vezi cum navalesc toti turbatii sa bea cafea la astia. Partea nasoala, este ca, vedeam cum uni erau flescaiti si ofiliti ca nu exista o crasma de la firma asta la noi, iti dai seama, eram ultimii cacati ca nu aveam cafeaneaua astora in oras, acum suntem ni noi in randul lumii, ma lasi… Nu mai suntem prostii Romaniei, fomistii, somerii, si tot ce mai poate exista pe planeta asta, am devenit fruntasi cu crasma asta.

  20. #20
    Member
    Data de inscriere
     20-11-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    160

    Şi în plus nici nu e bună cafeaua lor Doar smoothie-urile şi cappucino (pardon, frappucino)…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.