Șeful de post din Celaru, acuzat că mușamalizează anchetarea ”unor oameni cu...

Șeful de post din Celaru, acuzat că mușamalizează anchetarea ”unor oameni cu bani”

25.814
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Frații Dragomir (foto), din comuna doljeană Celaru, susțin că, anul trecut, în noiembrie, au fost amenințati cu o armă de doi vânători din zonă, pe care i-ar fi suprins cănd trăgeau către stâna. Agresorii i-ar fi bătut și le-ar fi pus la tâmplă armele. Cei trei frați mai susțin că, deși au depus plângere la poliție, șeful de post din localitate, Florian Badea, le-a spus să cei doi vânători sunt oameni influenți și bogați și că ”nu are cum să se pună cu ei”.

 

Frații au povestit că au rămas cu traume din cauza vânătorilor. Mai mult, s-au văzut nevoiți să-și vândă stâna. ”Am fost bătuți și amenințați cu o armă de doi vânători. Când am simțit pușca în zona capului, am crezut că acolo o să mor. Am depus plângere la poliție împotriva agresorilor, dar degeaba. A trecut aproape un an de la incidentul respectiv, dar noi nu știm care este stadiul dosarului. Șeful de post mi-a spus că cei doi vânători sunt oameni cu bani și nu are cum să se pună cu ei. Tergiversează rezolvarea cazului“,a povestit Cătălin Dragomir.

 

Anchetatorii declară că a fost înregistrat un dosar pentru lovire și alte violențe, dosar care este în lucru. Tinerii l-au înregistrat pe șeful de post când le spunea că agresorii sunt băieți cu bani, dar Florian Badea neagă că vocea ar fi a lui. „Au înregistrări cu mine?! Dumneavoastră sunteți sigură că este vocea mea? Dacă se aude vocea mea și au ceva cu mine ar trebui să meargă la instanță. Este un dosar în lucru, iar ce spun ei este strict treaba lor. Eu pot dovedi că nu este adevărat“, a afirmat Florinel Badea, șeful de post din comuna Celaru.

 

Contactat telefonic, unul dintre cei doi vânătorii acuzați de lovire și alte violențe a declarat că ”are cine să se ocupe de caz”. 

Reprezentanții IPJ Dolj nu au vrut să comenteze acuzațiile la adresa șefului de post de la Celaru.

Frații Dragomir cred că agresorii au acționat la comanda unui bărbat din comuna învecinată pe care l-au dat în judecată anul trecut.



4 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5971

    Probabil ca au dreptate. Si eu am vrut sa rup cu bataia un sef de post din asta… dar s-a ales praful de el.. fara ca sa-l mai rup eu cu bataia.. L-a bubuit Doamne Doamne din ceruri direct in cap
    Sefii de post de la tara.. cei mai idioti si mai corupti gabori
    Astia parca sunt decupati din gaborii aia din mexic de pe la traficanti si teleportati prin comunele si satele astea… te duci dracu..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2308

    Mai băgați niște știri cu eroii din poliție care nu iau mită.

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-11-2009
    Locatie
     Brazda, Craiova
    Mesaje
    244

    Am avut si eu de-a face cu politia asa zisei comune , am facut 2 sesizari de furt din locuinta si degeaba. Au zis ca o sa se prezinte la locul fapte si, sufletul nu si-au facut simtita prezenta. Ce incredere sa mai avem..

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-09-2016
    Mesaje
    0

    Dece cei trei frafi nu spun tot adevarul dece nu recunosc ca unul dintre ei a primit un dosar acum ceva timp pentru conducere far permis si au prins ura pe seful de post …si ca totul este de la o ura a lor si hai sa fiim seriosi oare dece le-au impuscat cainele ,deoarce e un caine de vantoare si vana cu el…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.