Craiova SportFest, invitație la mișcare și distracție!

Craiova SportFest, invitație la mișcare și distracție!

3.670
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sâmbătă, de la ora 10.00, sportivii Craiovei se întâlnesc pentru a oferi demonstrații sau pentru a participa alături de locuitorii municipiului la cros, fotbal, baschet, handbal, echitație, alpinism-escaladă, tenis de masă, tenis de câmp, badminton și dansuri, în cadrul celei de-a treia ediții a Craiova SportFest, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj.

 

Acțiunile se vor desfășura în centrul Băniei (Piața „Mihai Viteazul”, esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, centrul istoric) și pe Hipodromul din Parcul „Nicolae Romanescu”, acolo unde, între orele 11.00 și 13.00, cei care doresc pot să facă o plimbare călare pe caii care aparțin clubului CSM Craiova.

 

În centrul Craiovei, circulația rutieră va fi închisă în intervalul orar 8.00-12.00, pentru că la ora 10.00 va fi un cros cu participare liberă, pe strada A.I. Cuza.

 

Iubitorii jocului de table pot câștiga și premii în bani, dacă se clasează în primii trei. Cupa Craiovei la table (ediția a doua) se va disputa în intervalul orar 10.30-17.30 în Piața „Frații Buzești” din Centrul Istoric, în organizarea Asociației de Table/Backgammon Craiova.

Sursa: radiocraiova.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.