Calafat: Doi irakieni, descoperiți într-un camion cu calorifere

Calafat: Doi irakieni, descoperiți într-un camion cu calorifere

4.507
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi cetățeni irakieni, de 19 și 24 de ani, care intenţionau să intre fraudulos în România, au fost depistați de poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat, ascunşi într-un TIR cu calorifere. camion calorifere

 

Autorităţile de frontieră de la Calafat au fost sesizate, iri, de un șofer de camion despre faptul că în remorca TIR-ului ce aştepta la controlul de frontieră înaintea sa se afla o persoană care lovea prelata mijlocului de transport, din interior. Ulterior, polițiștii au constatat că mijlocul de transport era încărcat cu calorifere, iar sigiliul vamal al acestuia era rupt. În interior, au fost descoperite două persoane de sex masculin care au declarat că s-au urcat în camion în Turcia şi intenţionau să ajungă în Marea Britanie.

 

Șoferul TIR-ului şi migranţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5047

    amaratii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.